Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/aanvullende-bekleding-2-delig-voor-wandelwagen-draagmand-cameleon-3-petrol-blue-bugaboo/p-665152.

Aanvullende bekleding

2 delig
blauw, petrol blue
geschikt voor wandelwagen/draagmand Bugaboo Cameleon 3

€ 109,00

Kies je favoriete kleur om te combineren met de basis van jouw nieuwe Bugaboo Cameleon 3. Deze aanvullende bekledingsset bevat een zonnekap en een wiegdekje van sterke canvasstof. Deze stof is sterk, duurzaam en is tevens waterafstotend.
Fris je set op voor een nieuw seizoen, een nieuwe baby of gewoon, voor de verandering! Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Referentie: I-240391
 
Kleur:petrol blue
Basiskleur:blauw
Dessin:uni
Soort:2 delig
Materiaal:polyester
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- beschikt over een uitschuifbare zonnekap
Geschikt voor
 · Soort:wandelwagen, draagmand
 · Merk:Bugaboo
 · Naam:Cameleon 3
 · Universeel model:
Pakket bevat
 · Zonnekap:
 · Verkleinkussen:
 · Inlegkussen:
 · Voetenzak:
 · Voetenzeil:
 · Wiegdekje :
 · Bekleding zitting :
 · Gordelpads:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!