Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/advansafix-iii-sict-9-maand-tot-12-jaar-green-marble-britax-r-mer/p-879979.

Autostoel

leeftijd: 9 maanden tot 12 jaar
Advansafix III SICT
groen, green marble
Collectie: Premium Line

€ 329,00 Sterprijs!

ADVANSAFIX III SICT

SUPERIEURE BESCHERMING EN COMFORT VOOR KINDEREN IN DE GROEI

De ADVANSAFIX III SICT is ons nieuwe autostoeltje voor groeiende kinderen van 9 tot 36 kg. Bij gebruik van de vijfpuntsgordel kan het autostoeltje gebruikt worden voor kinderen tot 18 kg. Voor grotere kinderen, bij wie de driepuntsgordel van de auto gebruikt wordt, biedt de SecureGuard een extra, vierde contactpunt waarmee de heupgordel in de juiste positie wordt gehouden. Het autostoeltje heeft verder een uitneembare SICT voor extra zijwaartse botsbescherming. Een ander uniek punt zijn de meerdere standen waarin het autostoeltje gezet kan worden, voor kinderen van alle leeftijden, tot 36 kg. Vooruitstrevende bescherming en comfort voor uw opgroeiende kind.

KENMERKEN:

ZITVERHOGER MET RUGLEUNING BIEDT BESCHERMING

De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

VIJFPUNTSGORDEL

Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen, omdat het je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel houdt. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt vastgeklikt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

SECUREGUARD

SecureGuard helpt de kwetsbare buikstreek van oudere kinderen beschermen en voegt een extra, 4e bevestigingspunt toe aan de standaard 3-puntsgordel. Door de heupgordel in een optimale positie over de bekkenbeenderen van uw kind te houden helpt SecureGuard de botskracht op de buikstreek in geval van een frontale aanrijding tot wel 35% te verlagen* zonder de bewegingsvrijheid van uw kind te beperken. 
(*Intern testproces van Britax Römer met Q6-pop met afmetingen van een gemiddeld kind van 6 jaar oud)

GEAVANCEERDE SIDE IMPACT PROTECTION (SICT)

Onze SICT biedt uw kind superieure bescherming in het geval van een zijwaartse aanrijding. De SICT vermindert de impact van een botsing door de afstand tussen de stoel en de auto te verminderen en vervormt dan om de krachten te absorberen voordat deze uw kind bereiken. Om van deze bescherming te profiteren hoeft u de SICT enkel aan te passen aan de zijkant van het zitje die het dichtste bij de deur zit.

EENVOUDIG IN 3 STANDEN TE VERSTELLEN

Het is de hoogste prioriteit dat kleine kinderen tijdens het reizen comfortabel zijn. Daarom is ADVANSAFIX III ontworpen met 3 standen waarin je de stoel eenvoudig kan zetten.

V-TETHER - DUBBELE VERANKERING VOOR NOG MEER STABILITEIT

Met zijn dubbele verankeringspunten zorgt de V-Tether voor nog meer stabiliteit en veiligheid voor uw kind dan een zitje met gewone top tethers. Onze V-Tether voorkomt dat het zitje gaat draaien en vermindert de voorwaartse beweging van een kind in het geval van een aanrijding. Verder is het unieke stikselpatroon ontworpen om stapsgewijs te scheuren waardoor de kracht van een frontale botsing geabsorbeerd wordt.

HET BRITAX RÖMER ANTIKANTELSYSTEEM

Bij een botsing geleidt het antikantelsysteem de kracht van de impact eerst neerwaarts in de autostoel, en daarna in mindere mate voorwaarts, waardoor het risico op nek en hoofdletsel aanzienlijk kleiner is.

HOOGWAARDIGE BORSTKUSSENTJES

Feature08 Performance Chest Pads ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi
Onze hoogwaardige borstkussentjes zijn comfortabel en verminderen de voorwaartse beweging van je kind bij een frontale botsing waarbij extra gelet is op de kwetsbare nek van een kind. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale impact over de schouders en borst van een kind.
Referentie: I-301510
 
Naam:Advansafix III SICT
Collectie:Premium Line
Kleur:green marble
Basiskleur:groen
Met opbergruimte:
Kijkrichting:voorwaarts
Gewicht autostoel:11.2 kg
Goedkeuringsnorm:ECE R44/04
Extra specificaties:- inclusief secure guard
- inclusief flexibele SICT
Bekleding
 · Afneembaar:
 · Machinewasbaar op:
 · Ventilerend:
 · Met verkleinkussen :
Bevestiging
 · Met autogordel:
 · Met autogordel en voetbasis:
 · Met ISOFIX:
 · Met ISOFIX en voetbasis:
Bevestiging in de wagen zonder voetbasis
 · Met gordel:
 · Gordelspanner :
 · Met ISOFIX :
 · i-Size ready :
 · Met derde verankeringspunt :
 · Soort derde verankeringspunt :Top Tether
 · Met controlepunten :
 · Draaiende basis :
Gewicht kind
 · Van:9 Kg
 · Tot:36 Kg
Leeftijd kind
 · Van:9 maanden
 · Tot:12 jaar
Rugleuning
 · Met rug:
 · Verstelbaar in hoogte:
 · Verstelbaar in breedte:
 · Slaapstand :
 · Aantal standen :3
 · Hoofdsteun verstelbaar in hoogte:
Veiligheidsgordels
 · Type:5-punts
 · Gordelbeschermers :
 · Verstelbaar in hoogte :
 · Verstelbaar in lengte:
 · Easy Out systeem :
 · Met controlepunten :
Voldoet aan i-Size norm
 · Met voetbasis :
 · Zonder voetbasis :
Zijdelingse bescherming
 · Met zijdelings beschermingssysteem:
 · Soort:Side Impact Protection

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!