Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 22/01/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/badcape-br-nanami/p-847764.
Nanami

Badcape
groen

mint

ref. G-293044
De zachte badcape van Nanami zorgt ervoor dat je baby na het badderen lekker warm blijft. Hij is gemaakt van een zeer zacht katoenen badstof. De binnenkant van het kapje is gemaakt van een zachte stof zodat deze comfortabel aanvoelt bij het hoofdje van de baby. Door middel van de lus bij het kapje kan de badcape opgehangen worden aan een haakje.

Nanami (de zeven zee├źn) is een ontdekkingsreis over de wereld die begint op Groenland. Ge├»nspireerd door de Inuit en de natuur.
€ 29,95
inclusief BTW en taksen
  • Uit voorraad leverbaar bij online bestelling
  • Ook beschikbaar in onze winkel te Waregem
  • Tot 10% extra korting met je klantenkaart

Kenmerken

Kleur:mint
Basiskleur:groen
Dessin:uni
Materiaal:badstof
Samenstelling materiaal:100% katoen
Met washandje:
Breedte:75 cm
Lengte:75 cm
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- gestreepte afboording

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/02/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/02/2017.

Waregem

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Waregem.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/02/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/02/2017.

Webshop

Laatste stuks in voorraad bij de Paradisio webshop.