Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 20/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/badjas-maat-86-92-b-b-jou/p-937383.

Badjas
wit/grijs/groen

collectie: Hello Little One
Maat 86-92

€ 27,00

Dit stoere bébé-jou badjasje houdt uw kind heerlijk warm na het badderen. Ook voor een willekeurige avond is dit een perfect badjasje voor uw kind. Zo kruipt u gezellig samen op de bank.

Alle badstof producten van Bébé-jou zijn vervaardigd uit 100% katoen. Duurzaam en veilig voor je baby. Uiteraard voldoen de badstof artikelen aan de strenge internationale Öko-tex normering.

Referentie: I-328124
 
Collectie:Hello Little One
Basiskleur:wit, grijs, groen
Dessin:uni, all over sterprint
Applicatie:badge
Cijfermaat:86-92
Leeftijd:18-24 maand
Materiaal:badstof
Samenstelling materiaal:100% katoen
Sluiting:lintsluiting
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- met kap

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 23/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 23/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 23/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 23/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 23/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!