Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/deken-70x80cm-voor-wieg-draagmand-park-he-bamboo/p-495110.

Deken

70x80cm
ecru, ivoor, collectie: Hé Bamboo
voor wieg/draagmand/park

€ 29,95

Met Hé Bamboo ervaart je baby of peuter de natuurlijke combinatie van eigenschappen die slaapcomfort sensationeel maken. Zacht als zijde maar duurzamer, en met 30% meer vochtopname dan de katoenvezel biedt bamboe een verhoogde klimatiserende werking tijdens het slapen. Transpiratie door overtollige warmte wordt beter opgevangen, verspreid en afgevoerd. Bovendien is de bamboevezel van nature antibacterieel, wat niet alleen de hygiëne ten goede komt, maar ook de gezondheid. Toevoegingen van pesticiden om het textiel schimmelwerend of antibacterieel te maken zijn overbodig.
Het wonderbaarlijke bij de keuze voor bamboe is dat men niet alleen kiest voor een verbeterd persoonlijk comfort maar eveneens voor een gezonder leefmilieu. Bamboe is een natuurlijke herwinbare grondstof waarvoor bij de verbouwing geen pesticiden worden gebruikt.

Referentie: I-188878
 
Geschikt voor:wieg/draagmand, park
Collectie:Hé Bamboo
Kleur:ivoor
Basiskleur:ecru
Dessin bovenkant:uni
Dessin onderkant:uni
Materiaal:bamboe fleece
Samenstelling materiaal:100% bamboe
Breedte:70 cm
Lengte:80 cm
Dubbelzijdig bruikbaar:
TOG waarde:0.913
Öko-Tex goedgekeurd klasse 1:
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- bamboe biedt 30% meer vochtopname dan katoenvezel
- schimmelwerend
- anti-baterieel
- klimatiserend
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.
 · Verpakking:
 · Duurzaamheid:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Sint-Niklaas.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 12/08/2018.

Waregem

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Waregem.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 12/08/2018.

Zonhoven

Laatste stuks in voorraad bij Seizoenswinkel Zonhoven.

Webshop

Beperkte voorraad bij de Paradisio webshop.

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!