Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/09/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/deken-voor-babybed-tricoloudoux-br-100-x-140cm-br-collectie-the-sublime-collection-noukies/p-871404.

Deken

100x140cm, Tricoloudoux
ecru, champagne, collectie: The Sublime Collection
voor babybed

ref. I-297596
Sommige mama's willen naar hartelust verschillende producten kunnen combineren. Speciaal voor hen lanceren we het nieuwe concept "Mix&Match", die associaties met alle Noukie's ambiances mogelijk maakt. Noukie's pakt voor dit nieuwe concept uit met ultrazachte en omkeerbare dekentjes, zowel effen als met jacquardmotief. We bieden ze aan in een elegante tricot, in Groloudoux een dikkere versie van de Veloudoux of in Tricoloudoux.

Om de creativiteit en de verbeelding de vrije loop de laten, lanceert Noukie's het concept Mix & Match. Zo worden eindeloze combinaties mogelijk tussen de neutrale thema's (Air de Jazz, Poudre d'étoiles), de kleurrijke thema's (met ww favoriete personages) en ook tussen slaapzakken, knuffels en andere bij elkaar horende accessoires. De Mix & Match bestaat uit decoratieve elementen, accessoires en knuffels die in zowel zachte als trendy kleuren aangeboden worden.
€ 94,90
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Tricoloudoux
Geschikt voor:babybed
Collectie:The Sublime Collection
Kleur:champagne
Basiskleur:ecru
Dessin bovenkant:uni
Dessin onderkant:uni
Materiaal:tricot, teddy, lurex
Breedte:100 cm
Lengte:140 cm
Dubbelzijdig bruikbaar:
Öko-Tex goedgekeurd klasse 1:
Keurmerk(en)
 · Ik koop Belgisch:

Ik koop Belgisch

Via het 'Ik koop Belgisch’ label ontdekken jullie welke merken van bij ons zijn.
Dit label werd in het leven geroepen door het Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om mode- en designmerken van eigen bodem in de verf te zetten. En daar mogen we terecht trots op zijn.
Dus, als je kiest voor dit product, kies je resoluut voor Belgisch Design!

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/10/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/10/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/10/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/10/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/10/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!