Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/donsovertrek-100x135cm-voor-babybed-babys-only/p-940786.

Donsovertrek
100x135cm
grijs

collectie: Cloud
voor babybed

€ 89,95

Het Baby's Only donsovertrek Cloud is gemaakt van zacht breiwerk aan de buitenzijde en een fijne katoenen voering aan de binnenzijde.  Het katoen is sterk, duurzaam, zacht en heeft een hoog absorptievermogen.  Hierdoor ligt je baby comfortabel onder het donsovertrek.
Referentie: I-330149
 
Geschikt voor:babybed
Collectie:Cloud
Basiskleur:grijs
Dessin bovenkant:luchtige breisteek
Dessin onderkant:uni
Materiaal:tricot
Samenstelling materiaal:100% acryl
Breedte:100 cm
Lengte:135 cm
Dubbelzijdig bruikbaar:
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- voering: 100% katoen

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!