Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 21/01/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/draagmand-model-hard-br-kleur-robin-red-br-voor-wandelwagen-maxi-cosi-mura-plus-3-mura-plus-4-br-collectie-evergreens-maxi-cosi/p-691279.
Maxi-Cosi

Draagmand
rood

robin red, collectie: Evergreens
geschikt voor wandelwagen Maxi-Cosi Mura Plus 3/Mura Plus 4

ref. I-250821
Opvouwbare draagmand

Perfect voor ouders onderweg! De opvouwbare draagmand van Maxi-Cosi is in een paar seconden op te vouwen en dus snel en eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Dankzij het comfortabele matras slaapt je baby heerlijk tijdens het wandelen. Je kindje wordt door de zonnekap beschermd tegen zon en wind en heeft in de draagmand alle ruimte. Een regenhoes wordt meegeleverd. Dankzij de geheugenfunctie kun je de draagmand gemakkelijk met één hand van de Maxi-Cosi kinderwagen afhalen.
€ 215,00
inclusief BTW en taksen
Sterprijs!

Kenmerken

Soort:hard
Geschikt voor wandelwagen
 · Merk :Maxi-Cosi
 · Naam :Mura Plus 3, Mura Plus 4
 · Universeel model:
Collectie:Evergreens
Kleur:robin red
Basiskleur:rood
Leeftijdscategorie
 · Vanaf :0 maand
 · Tot :6 maand
Lengte:85.5 cm
Breedte:40.5 cm
Opvouwbaar:
Gebruik in wagen
 · Bevestiging in wagen mogelijk:
Accessoires inbegrepen:matras, zonnekap, regenhoes
Te groeperen met
 · Merk:Maxi-Cosi
 · Naam:Mura Plus 3, Mura Plus 4

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 17/02/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 17/02/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 17/02/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/02/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 17/02/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.