Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/eetstoel-meegroeistoel-highchair-nomi-by-evomove-com/p-817939.

Eetstoel

meegroeistoel, Highchair
frame: hout-oak/beech blackstained-zwart
zit: kunststof-white-wit

€ 219,95

De hoge kinderstoel die met uw kind meegroeit

De meegroeistoel Nomi Highchair is de kern van het Nomi-concept. Hij is perfect op uw kind afgestemd, vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar tot in zijn tienerjaren. De Nomi Highchair laat zich evenwel met aanvullende sets combineren voor een perfecte aanpassing aan uw opgroeiend kind - vanaf baby's eerste dag!

Nomi Baby is perfect voor uw pasgeboren baby tot de leeftijd van ongeveer 6 maanden. De babyset kan direct op de houten stoelbasis worden vastgemaakt. Zodra uw kind groot genoeg is om rechtop te zitten vervangt u de babyset door de zitting, rugleuning en voetsteun.


Nomi Mini is een veilige beugelstoel voor peuters van ongeveer 6 tot 24 maanden. De Nomi Mini beugel kunt u handig vastmaken op de zitting en de rug - en al even probleemloos verwijderen wanneer uw kind niet langer de extra steun nodig heeft en zonder hulp in en uit de kinderstoel kan klimmen.Verticale Stoelbasis - De ruggengraat van uw Nomi meegroeistoel


Deze stoelbasis geeft stevigheid, duurzaamheid en flexibiliteit aan de meegroeistoel. Zijn unieke vorm zorgt ervoor dat de zithoogte en zitdiepte altijd perfect op elkaar zijn afgestemd.

De stoelbasis is gemaakt van FSC-gecertificeerd, stoomgebogen hout met maximale stevigheid en flexibiliteit. Wanneer u de hoogte van de zitting en voetsteun verstelt, wordt de zitdiepte automatisch aangepast dankzij de unieke vorm van de houten stoelbasis.

De stoelbasis is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. Het verschil zit hem alleen in het uitzicht: duurzaamheid, vermogen en prestaties zijn identiek voor alle uitvoeringen.

Stoelbasis Basic: een kern van stoomgebogen beukfineer bedekt met eikfineer. Behandeld met witte olie of teervernis.

Stoelbasis Premium: stoomgebogen eikfineer behandeld met natuurlijke olie. Of stoomgebogen notenfineer behandeld met natuurlijke olie.

De Nomi maakt vele jaren deel uit van uw interieur, dus moet hij helemaal bij uw stijl passen. Combineer en cre?er uw eigen Nomi, u heeft de keuze uit 4 kleuren hout en 7 kleuren Polypropyleen. 

Referentie: I-278798
 
Naam:Highchair
Soort:meegroeistoel
Met opbergruimte :
Met schommelfunctie:
Met veiligheidsgordel :
Met tussenbeenstuk :
Op wieltjes:
Gewicht:4.9 kg
Geschikt voor gebruik aan:tafel
Extra specificaties:- deze eetstoel kan ook gebruikt worden als basis voor de relax Nomi
Beugel
 · Met beugel :neen, optioneel verkrijgbaar
Draagvermogen
 · Tot:130 kg
Eetblad
 · Met eetblad :neen, optioneel verkrijgbaar
Frame
 · Materiaal:hout
 · Kleur:oak/beech blackstained
 · Basiskleur:zwart
Leeftijdscategorie
 · Vanaf :6 maand
 · Tot :99 jaar
Open
 · Breedte:53 cm
 · Hoogte:83 cm
 · Diepte:59 cm
Opgevouwen
 · Opvouwbaar :
Rugleuning
 · Verstelbaar :
Stoelkussen
 · Met stoelkussen:optioneel verkrijgbaar
Voetensteun
 · Met voetensteun :
 · Verstelbaar in hoogte:
Zitting
 · Kleur:white
 · Basiskleur:wit
 · Materiaal:kunststof
 · Verstelbaar in hoogte :
 · Traploze verstelling:
 · Hoogte in hoogste positie :58 cm
 · Hoogte in laagste positie:54 cm

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!