Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/02/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/fietshelm-race-maat-46-53-cm-polisport/p-904707.

Fietshelm

Race
rood
maat 46-53 cm

ref. G-312586

Geschikt voor kinderen met een hoofdomtrek van 48 tot 54 centimeter.

Belangrijke veiligheidsinstructies:

1. Optimale helmaanpassing
Plaats de helm horizontaal op het hoofd, met de verstelring volledig geopend. De voorste rand van de helm moet op 1-2 vingerbreedtes van de neusbrug gepositioneerd zijn. Vervolgens de instelring strakker draaien, zodat de band het hoofd volledig omvat en het riempje onder de kin vastmaken. De band en het riempje moeten goed aansluiten, maar niet te strak gespannen zijn. Als de riempjes vastzitten, moet het nog mogelijk zijn de mond licht te openen. De beide Y - riemverdelers moeten ca. 1 cm onder de oren gepositioneerd zijn, waarbij de achterste riemen het achterhoofd omspannen. Als bepaalde riempjes te lang of te kort zijn, kunnen deze door schuiven versteld worden. De helm moet stevig om het hoofd passen, om optimale bescherming te kunnen geven.

2. Deze helm is met een nieuwe, gepatenteerde instelring met draaimechaniek uitgevoerd. De grootte-instelling is eenvoudig met 1 hand te realiseren. Stel de weerstand zodanig in, dat de ring niet losser gaat zitten als de helm op het hoofd staat.

3. De helm kan alleen gebruikt worden voor niet-gemotoriseerde fietsen, skateboards, inline skates en rollerskates. Deze helm is niet geschikt voor andere sporten of voor motorfietsen.

4. Deze helm is zodanig ontwikkeld, dat hij een deel van de valenergie absorbeert. Ook wanneer aan de buitenkant geen beschadigingen zichtbaar zijn, moet de helm na elke harde klap (bijvoorbeeld een val van 1,5 meter op de grond) of bij diepe krassen, vervangen worden. Als een helm dit soort beschadigingen heeft opgelopen, kan hij geen afdoende bescherming meer bieden. Daarnaast verdient het aanbeveling de helm sowieso na enkele jaren gebruik (max. 5 jaar) te vervangen, ook als zich geen beschadigingen hebben voorgedaan. Ditzelfde geldt, als de helm niet meer goed past. De helm moet regelmatig gecontroleerd worden op zichtbare gebreken.

5. Vooral kinderen moeten deze helm niet gebruiken bij het klimmen of andere vormen van spelen, vanwege het mogelijke afknellen door de riempjes.

6. De beschermende werking van deze helm kan sterk verminderen door de invloed van verf, lak, stickers, reinigingsvloeistoffen, chemicali?n en andere oplossingsmiddelen.

7. De helm moet beschermd worden voor zeer hoge temperaturen. Temperaturen van boven de 60?C kunnen de helm ernstig beschadigen. Deze temperaturen kunnen bereikt worden bij het achterlaten in de auto of in donkere tassen bij directe zonneschijn. In geval van een dergelijke beschadiging, dient de helm onmiddellijk vervangen te worden.

8. De helm bewaren op een droge en koele plaats.

€ 19,90
inclusief BTW en taksen
  • Uit voorraad leverbaar bij online bestelling
  • Ook beschikbaar in onze winkels te Gent en Sint-Niklaas
  • Tot 10% extra korting met je klantenkaart


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Race
Basiskleur:rood
Dessin:uni, print racevlag
Maat :46-53 cm
Constructie
 · Glue on :
 · In mold :
 · Hardshell :
Buitenkant
 · Materiaal :PVC
Binnenkant
 · Materiaal :black EPS
Verstelbaar
 · Aanpasbare hoofdomtrek:
 · Met draaiknop :
 · Met padding:
Reflecterend :
Ventilatieopeningen :
Insectennet :
Gewicht :0.208 kg
Keuringscertificaat :EN1080
Extra specificaties:- kleuterhelm

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Sint-Niklaas.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/03/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/03/2018.

Gent

Beperkte voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/03/2018.

Webshop

Ruime voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!