Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/11/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/fopspeendoekje-hedgehog-br-collectie-comfort-buddies-peppa/p-724031.
Hoppa
Paradisio 

Fopspeendoekje

Collectie: Comfort Buddies, Hedgehog, antracite/orange, grijs/bruin/oranje, egel
Geschikt voor fopspeen met ring

ref. I-255730

Peppa® is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen, tutterdoekjes en knuffeldoekjes van natuurlijke materialen gemaakt in een Fairtrade project in India.

Peppa comfort buddies zijn zachte fopspeendoekjes gemaakt van 100% organisch katoen,  deze nemen dan ook snel de geuren op van thuis of je zelf.  Door de herkenbare geuren wordt dit fopspeendoekje snel onmisbaar. Je kan er de fopspeen aan vast maken.


€ 8,95
inclusief BTW en taksen
  • Uit voorraad leverbaar bij online bestelling
  • Ook beschikbaar in onze winkel te Gent
  • Tot 10% extra korting met je klantenkaart
  • Dit is een groen artikel


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Hedgehog
Collectie:Comfort Buddies
Kleur:antracite, orange
Basiskleur:grijs, bruin, oranje
Dessin:uni
Figuur:egel
Breedte:18 cm
Lengte:13 cm
Materiaal:badstof
Samenstelling materiaal:organisch katoen
Machinewasbaar op:
Geschikt voor fopspeen:met ring
Extra specificaties:- Fairtrade product
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit biologisch katoen. Biologisch katoen is gewone katoen, maar dan verbouwd zonder gebruik van kunstmatige meststoffen, bestrijdingsmiddelen of genetisch gemodificeerde planten.
 · Verpakking:
 · Duurzaamheid:

Ecolabels

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product is deels of volledig vervaardigd uit biologisch katoen. Biologisch katoen is gewone katoen, maar dan verbouwd zonder gebruik van kunstmatige meststoffen, bestrijdingsmiddelen of genetisch gemodificeerde planten.

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/12/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/12/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/12/2017.

Gent

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/12/2017.

Webshop

Laatste stuks in voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!