Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 01/03/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/hoes-voor-positioneringskussen-standaard-br-form-fix/p-210645.
Form-Fix

Hoes voor positioneringskussen

standaard
groen, limoen
katoen/badstof

ref. I-113505

Deze handige hoes met ritssluiting is speciaal gemaakt voor het Form Fix relaxkussen. De hoes bestaat uit badstof en katoen en is gemakkelijk te wassen.

€ 18,90
inclusief BTW en taksen

Kenmerken

Model:standaard
Geschikt voor positioneringskussen
 · Merk:Form Fix
 · Naam:Form Fix
 · Universeel model :
Kleur:limoen
Basiskleur:groen
Dessin:uni
Materiaal:katoen, badstof

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.