Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/hoes-voor-waskussen-aankleedkussenhoes-babys-only/p-912504.

Hoes voor waskussen

Aankleedkussenhoes
wit/zwart, black/white, collectie: Sun

€ 39,95

Het Baby's Only aankleedkussenhoes classic roze/baby roze 45x70 cm is gebreid in het mooie honingraat patroon van de Sun-lijn.  Je baby ligt tijdens het verschonen, afdrogen of aankleden lekker comfortabel op het badstof middenstuk.  Zoals alle hoezen is ook deze waskussenhoes wasbaar, kleurecht en vormvast.  De kleur kun je kiezen passend bij de kleuren van je babykamer.
Referentie: I-316516
 
Naam:Aankleedkussenhoes
Collectie:Sun
Kleur:black, white
Basiskleur:wit, zwart
Dessin:uni, honingraatmotief
Breedte:45 cm
Lengte:70 cm
Materiaal:tricot, badstof
Samenstelling materiaal:50% katoen, 50% acryl, 70% katoen, 30% polyester
Machinewasbaar op:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!