Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 23/07/2019.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/inbakeren-piep-puckababy/p-982697.

Inbakeren

Piep
wit/zwart, new york
van 0 maand tot 3 maand

Referentie: I-345510
 
€ 39,99

De voorbije jaren is het inbakeren van baby's reeds meerdere malen in de pers verschenen, vaak in de negatieve zin. Het thema is dus 'hot', maar ook omstreden.

Vaak gaat de discussie over het feit dat inbakeren schadelijk zou kunnen zijn voor de ontwikkeling van de babyheupjes en dat bij strak inbakeren de kans op oververhitting toeneemt.

Dit zijn precies de redenen van de geboorte van de Puckababy!
Net als vele ouders, vond Puckababy het idee van het strakke inbakeren ook niet prettig. Te alternatief, te medisch, te strak. Letterlijk en figuurlijk, ingewikkeld... Daarom ontwikkelde Puckababy de Original Piep en Mini, kant en klare slaapzakjes met veel ruimte binnenin, die op geen enkele manier schadelijk zijn voor kleine slapertjes.

Puckababy®; meer dan rustig slapen

Als een baby krampjes heeft, veel huilt en zichzelf wakker houdt door maaiende armpjes biedt dè Puckababy® uitkomst. De slapeloze nachten en het machteloze gevoel van niet kunnen helpen zijn weldra voorbij?

 

Geborgenheid
De meeste baby's houden van een overzichtelijk leventje. Ze varen wel bij het terugkerende patroon van slapen-voeden-knuffelen-box, een regelmaat die is afgestemd op hun eigen behoeftes. Die regelmaat wordt extra bevorderd door de Puckababy, een speciaal eerste-maanden-slaapzakje. Door de extra geborgenheid krijgt de baby rust, die nodig is voor het verwerken van de vele nieuwe prikkels die hij ontvangt.

 

Wat is Puckababy?
Puckababy, het slaapzakje dat een rustig slaappatroon stimuleert. De Puckababy bestaat uit een buitenzak met daarin een speciaal hesje waar uw baby ingelegd wordt. Doordat de bewegingsruimte om de baby heen verkleind wordt, vindt uw baby automatisch meer rust.

 

Voordelen van de Puckababy?
De Puckababy vormt zich een lekker veilig coconnetje om uw baby heen. Het biedt beperking maar laat ook nog wat ruimte voor een gezonde ontwikkeling van het lijfje. Het is niet warm en zo eenvoudig in gebruik dat iedereen het kan! Uniek zijn de ritsjes in de mouwen om de stap naar gewoon slapen gemakkelijk te maken.

Maten

De Puckababy is er in twee maten in fraaie kleuren. Koop een Puckababy niet op de groei!
Piep: 0-3 maanden
Mini: 3-6 maanden

 

Redenen om de Puckababy aan te schaffen:
maaiende armpjes en ongecontroleerde bewegingen.
niet alleen willen of kunnen slapen
onrustig slaapgedrag
behoefte aan meer geborgenheid
alternatief voor inbakeren
hulp bij afbouwen van strak inbakeren
heupafwijking en spreidbroek
hulp bij sondevoeding
krabben voorkomen bij eczeem of uitslag in het gezicht.

Referentie: I-345510
 
Sluiting:ritssluiting, velcro
Collectie:The Original
Extra specificaties:- inclusief band om in te bakeren
- met opgestikt zakje
Applicatie:strikje
Samenstelling materiaal:100% katoen
Machinewasbaar op:
Naam:Piep
Kleur:new york
Basiskleur:wit, zwart
Dessin:all over stippenprint
Materiaal:jersey
Lengte:60 cm
Leeftijdscategorie
 · Vanaf :0 maand
 · Tot :3 maand

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 05/08/2019.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 06/08/2019.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 05/08/2019.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 06/08/2019.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 05/08/2019.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!