Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/09/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/infoboek-oei-ik-groei-buik-en-babygeheimen-br-kosmos/p-508353.

Infoboek

Oei, ik groei!/Buik- en babygeheimen
auteur Frans X. Plooij
Kosmos Uitgevers uitgeverij

ref. G-194133

 Wat bezielt een vrouw als ze hoogzwanger voor de derde keer de ramen lapt? In hun nieuwe boek Buik- en babygeheimen ontrafelen vader Frans - bekend van Oei, ik groei! - en dochter Xaviera op humoristische wijze de feiten en fabels rondom de zwangerschap en lees je ook nog eens de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en veel basisinformatie. Een superleuk én handig cadeauboek dus voor aanstaande papa's en mama's.

Iedereen die ooit in de luiers heeft gezeten, kent Oei, ik groei!, het best verkochte babyboek aller tijden. Waarin ouders leren waarom baby's en dreumesen soms hangerige weken hebben: er komt weer een sprongetje in de mentale ontwikkeling aan! In hun nieuwe Buik- en babygeheimen duiken Plooij en Plas in die mysterieuze periode voordat het allemaal zover is. Want daarover valt ook heel wat te vertellen. Maar wel met een vette knipoog!

Natuurlijk zijn er boekenkasten vol geschreven over zwanger zijn. Boordevol tips, lijstjes, ge- en verboden en mogelijke obstakels. Maar zwanger zijn is ook gewoon spannend en leuk. En daar hoort dus een lekker humoristisch weetjesboek bij. Want waarom barsten sterke carrièrevrouwen opeens in snikken uit bij een liedje van Marco Borsato? En struinen stoere sixpack-kerels nu alle kastjes af naar snoeperij? Het is de biologie, de scheikunde, de psychologie... allemaal zaken die hoogtij vieren tijdens de zwangerschap en de eerste maanden van het ouderschap. En hoewel dat best lastig is, hoef je er ook niet dramatisch over te doen. Soms zijn de dingen die we doen juist hilarisch, tonen Plooij en Plas aan. De strips van Peter de Wit maken de wetenschappelijke inzichten, grappige feiten, fabels en weetjes helemaal af.

€ 17,95
inclusief BTW en taksen
  • Uit voorraad leverbaar bij online bestelling
  • Ook beschikbaar in onze winkels te Aalst en Gent
  • Tot 10% extra korting met je klantenkaart


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Oei, ik groei!, Buik- en babygeheimen
Soort:infoboek
Auteur:Frans X. Plooij
Uitgeverij:Kosmos Uitgevers
Extra specificaties:- feiten en fabels rondom de zwangerschap

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/10/2017.

Aalst

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Aalst.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/10/2017.

Gent

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/10/2017.

Webshop

Beperkte voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!