Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 24/04/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/inlegkussen-voor-relax-br-kleur-fuchsia-br-collectie-timboo-timboo-bamboo/p-177180.
Timboo Bamboo
Paradisio 

Inlegkussen

collectie: Timboo, fuchsia, roze, geschikt voor relax, universeel model

ref. U-105125

Omring uw baby met natuurlijke zachtheid, verzacht zijn wereld met bamboe.

Baby zit zalig zacht en comfortabel in de relax dankzij het Timboo-inlegkussen op basis van bamboe.  Zelfs als je baby zweet, blijft de stof aangenaam droog. 

Wist u dat bamboetextiel

60% meer absorbeert.  Bamboe groeit zo snel omdat de holle structuur van de vezels het toelaat om buitengewoon veel water op te nemen.  Dankzij die holle structuur absorbeert bamboetextiel 60% meer vocht dan katoen.

Superzacht is.  Omdat bamboevezels een ronde structuur hebben, valt bamboetextiel enorm soepel en voelt he superzacht aan.  Bovendien heeft bamboetextiel natuurlijke anti-bacteriële eigenschappen.  Na het wassen op maximaal 40°C wordt het gewoon nog zachter.  Om het te geloven met je 't voelen!

Biologisch afbreekbaar is.  Alleen het beste is goed genoeg voor uw kleintje.  Daarom produceert Timboo zijn producten met respect voor de natuur.  Timboo textiel op basis van bamboe is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.  De toekomst van onze kleintjes begint bij duurzaam ondernemen.

€ 29,90
inclusief BTW en taksen
  • Uit voorraad leverbaar bij online bestelling
  • Ook beschikbaar in onze winkels te Sint-Niklaas en Waregem
  • Tot 10% extra korting met je klantenkaart
  • Dit is een groen artikel


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Geschikt voor
 · Soort:relax
 · Universeel model:
Collectie:Timboo
Kleur:fuchsia
Basiskleur:roze
Dessin:uni
Bovenkant
 · Materiaal:badstof
 · Samenstelling materiaal:90% Bamboe, 10% Polyester
Onderkant
 · Materiaal:katoen
 · Samenstelling materiaal:100% katoen
Breedte:40 cm
Lengte:76 cm
Met gordelopeningen:
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- ECO vriendelijk product
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.
 · Duurzaamheid:

Ecolabels

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Sint-Niklaas.

Aalst

Niet verkrijgbaar bij Paradisio Aalst

Waregem

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Waregem.

Gent

Niet verkrijgbaar bij Paradisio Gent

Zonhoven

Niet verkrijgbaar bij Seizoenswinkel Zonhoven

Webshop

Beperkte voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!