Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 23/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/inlegkussen-voor-wandelwagen-bugaboo/p-665524.

Inlegkussen

collectie: Core Collection, Seat Liner, soft pink, roze, geschikt voor wandelwagen Bugaboo Cameleon 3/Buffalo/Bee +/Bee 3/Donkey

€ 49,00

Met de ademende seat liner kun je jouw Bugaboo kinderwagen nog verder aanpassen aan uw persoonlijke smaak door een kleuraccent toe te voegen, terwijl de zachte voering het reizen nog comfortabeler maakt. Deze extra laag is gemaakt van bamboo charcoal (bamboe houtskool), dat het vocht afvoert en je kind comfortabel en koel houdt. De seat liner is eenvoudig te verwijderen, kan zo in de wasmachine en is zo ontworpen dat hij in alle Bugaboo kinderwagens past. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Referentie: I-240550
 
Naam:Seat Liner
Collectie:Core Collection
Kleur:soft pink
Basiskleur:roze
Dessin:uni
Dubbelzijdig bruikbaar:
Breedte:46 cm
Lengte:84 cm
Met gordelopeningen:
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- de extra laag van bamboe houtskool vezel absorbeert vocht en zorgt voor extra comfort en verkoeling
Bovenkant
 · Materiaal:katoen
 · Samenstelling materiaal:100% polyester
Geschikt voor
 · Soort:wandelwagen
 · Merk:Bugaboo
 · Naam:Cameleon 3, Buffalo, Bee +, Bee 3, Donkey
 · Universeel model:
Onderkant
 · Materiaal:katoen
 · Samenstelling materiaal:100% polyester

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!