Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/09/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/izi-go-modular-0-tot-12-maand-br-kleur-midnight-black-br-besafe/p-861624.

Autostoel

0 maand tot 12 maand
Izi Go Modular
zwart/grijs, midnight black

ref. I-293470
BeSafe iZi Modular Family (iSize)

DE MODULAIRE EVOLUTIE - 3-in1

De iZi Modular Family is het gloednieuwe kinderveiligheidssysteem van BeSafe, voor pasgeboren baby's tot kinderen van ca. 4 jaar! BeSafe iZi Modular is een modulair systeem van autozitjes voor kinderen bestaande uit 1 ISOfix-compatibele basis en 2 kinderzitjes die voldoen aan de nieuwe EU-norm R-129 (I-Size). Wanneer het kind te groot is geworden voor het babyzitje, gebruikt u het volgende zitje op dezelfde basis. De basismodule kan worden uitgebreid om het kind meer beenruimte te geven. Zo kunnen kinderen tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar (lengte 105cm) tegen de rijrichting in de auto meerijden. De iZi Modular Family laat zich veilig en vlot installeren met een snelklikmontage op de i-Size-basis. Beide autozitjes bieden een uitstekend comfort en evolueren mee met uw opgroeiend kind. Zachte kussentjes en magneten maken het gebruik comfortabel en makkelijk. De Modular Family biedt tevens superieure bescherming tegen zijbotsingen (SIP, Side Impact Protection).

iZi Go Modular (groep 0)

De BeSafe iZi Go Modular i-Size installeert u in een handomdraai op de iZi Modular i-Size basis. Klik het zitje gewoon op de basis en u kunt meteen vertrekken. De BeSafe iZi Go Modular kan ook worden geïnstalleerd met de driepuntsautogordel. De unieke combinatie van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en kunstschuim in de zitkuip en de zachte opvulling maken dat de BeSafe iZi Go een uiterst comfortabel babyzitje voor uw kind is. BeSafe iZi Go Modular beschermt uw baby optimaal. De verbeterde bescherming tegen zijbotsingen overtreft de strenge criteria van de norm R129. De opvulling ter hoogte van het kinderhoofd - voor gebruik in de eerste levensmaanden van uw kind - plus de verbeterde bescherming tegen zijbotsingen (SIP+, Side Impact Protection) plus de babykussentjes van het zitje garanderen een optimale veiligheid voor uw baby.

iZi Modular iSize (groep 0-1)

De iZi Modular kan heel snel en eenvoudig tegen of met de rijrichting op dezelfde basis worden geïnstalleerd. De basismodule kan worden uitgebreid om het kind meer beenruimte te geven. Zo kunnen kinderen tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar (lengte 105cm) tegen de rijrichting in de auto meerijden. De iZi Modular i-Size kan met uw kind 'meegroeien' dankzij de verstelbare hoofdsteun en het opvulkussen. De handige magneten houden het harnas uit de weg wanneer ze niet gebruikt worden. De ergonomische slaaphoudingen maken van dit autozitje uw perfecte keuze. De BeSafe iZi Go Modular i-Size presteert uitstekend in crashtests en voldoet aan de strenge criteria van R 129, de norm betreffende zijbotsingen. Vandaar ook het SIP+ keurmerk(Side Impact Protection) op de zijkant van het autozitje aan de kant van het portier. 

Voor BeSafe komt de veiligheid van uw kind op de allereerste plaats. Bij het ontwerpen van een nieuw autozitje voor kinderen ondergaat het prototype meer dan 10.000 keer een crashtest - zowel digitaal, virtueel als in crashtest-laboratoria - voor een absolute garantie dat het autozitje uw kind perfect zal beschermen in reële situaties. 
€ 279,00
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Izi Go Modular
Soort:groep 0+
Leeftijdscategorie
 · Gewichtsklasse :0 tot 13 kg
 · Leeftijd :0 maand tot 12 maand
Leeftijdscategorie in lengte
 · Vanaf:40 cm
 · Tot:75 cm
Kleur:midnight black
Basiskleur:zwart, grijs
Bevestiging
 · Met autogordel:
 · Met autogordel en voetbasis:
 · Met ISOFIX:
 · Met ISOFIX en voetbasis:
Voldoet aan i-Size norm
 · Met voetbasis :
 · Zonder voetbasis :
Bevestiging in de wagen zonder voetbasis
 · Met gordel:
 · Gordelspanner :
 · Met ISOFIX :
 · i-Size ready :
 · Met derde verankeringspunt :
 · Met controlepunten :
 · Draaiende basis :
Bevestiging in de wagen met voetbasis
 · Voetbasis inbegrepen :neen, optioneel verkrijgbaar
 · Bevestiging van voetbasis met gordel:
 · Bevestiging van voetbasis met ISOFIX :
 · i-Size ready :
Veiligheidsgordels
 · Type:5-punts
 · Gordelbeschermers :
 · Verstelbaar in hoogte :
 · Verstelbaar in lengte:
 · Easy Out systeem :
 · Met controlepunten :
Bekleding
 · Afneembaar:
 · Machinewasbaar op:
 · Ventilerend:
 · Met zonnekap:
 · Bijhorende voetenzak verkrijgbaar:
 · Voetenzeil inbegrepen:
 · Met verkleinkussen :
Rugleuning
 · Met rug:
 · Verstelbaar in hoogte:
 · Verstelbaar in breedte:
 · Hoofdsteun verstelbaar in hoogte:
Zijdelingse bescherming
 · Met zijdelings beschermingssysteem:
 · Soort:Side Impact Protection
Met opbergruimte:
Kijkrichting:achterwaarts
Goedkeuringsnorm:R-129
Extra specificaties:- magneten houden de gordels uit de weg om het kindje makkelijk in de autostoel te plaatsen
- ergonomisch ontwerp van de draagbeugel

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/10/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/10/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/10/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/10/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/10/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!