Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 20/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/kindertafel-speeltafel-bopita/p-61600.

Kindertafel

Speeltafel
wit, collectie: Mix & Match

Dit artikel is niet te koop via onze webwinkel. Contacteer een van onze winkels voor meer info of bestellingen.

Mix & Match speeltafel in wit, rechthoekig. Afmetingen: 52 x 110 x 55 cm. De Bopita speeltafels zijn goed te combineren met de stoeltjes in de Mix & Match kleuren.


Referentie: I-902420
 
Collectie:Mix & Match
Extra specificaties:- rechthoekig model
Naam:Speeltafel
Basiskleur:wit
Dessin:uni
Materiaal:hout
Open
 · Breedte:110 cm
 · Hoogte:52 cm
 · Lengte:55 cm
Opgevouwen
 · Opvouwbaar:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 22/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 22/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 22/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 22/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 22/08/2018.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!