Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/02/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/knuffel-knuffelhond-lengte-40cm-babys-only/p-940795.

Knuffel

Knuffelhond
groen, olijf, collectie: Cloud
lengte: 40cm

ref. I-330161
De Baby's Only Knuffelhond is een knuffel van 40cm hoog en de beste vriend van elke baby. Deze dierenknuffel is gemaakt van luchtig breiwerk met een zachte vulling. Ook leuk als decoratieknuffel in een commodemandje. Deze superzachte knuffelgiraf zal als cadeau altijd in goede aarde vallen!
€ 44,95
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Knuffelhond
Collectie:Cloud
Figuur:hond
Kleur:olijf
Basiskleur:groen
Materiaal:tricot
Lengte:40 cm
Stand figuur:liggend
Met activities:
Muziektrekker:
Flatsie:
Machinewasbaar op:
Batterijen
 · Werkt op batterijen:

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 10/03/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 10/03/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 10/03/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 10/03/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 10/03/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!