Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 23/04/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/knuffeldoek-mimi-br-collectie-mimi-co-quax/p-732252.

Knuffeldoek

doudou, Mimi
paars, collectie: Mimi & co

ref. I-258892

Ineens ben je daar. In die grote, nieuwe, avontuurlijke en wonderlijke wereld. Wat is dat hier allemaal? En wie zijn jullie? Dit is Mimi. En dat zijn haar vriendjes. Mixy is de nieuwe knuffelfamilie van Quax, en ze gaan met je mee waarheen je maar wil. En als de wereld eventjes te groot wordt, of een beetje te nieuw, zullen zij goed voor je zorgen.

De muisjes zijn er in alle maten en soorten. Van groot naar klein naar nog kleiner. Er zijn ook muisjes om op te sabbelen, muisjes om een dutje mee te doen en muisjes die muziek maken.
€ 13,50
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Mimi
Soort:doudou
Collectie:Mimi & co
Figuur:muis
Basiskleur:paars
Materiaal:velours
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- 27x27 cm
Keurmerk(en)
 · Ik koop Belgisch:

Ik koop Belgisch

Via het 'Ik koop Belgisch’ label ontdekken jullie welke merken van bij ons zijn.
Dit label werd in het leven geroepen door het Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om mode- en designmerken van eigen bodem in de verf te zetten. En daar mogen we terecht trots op zijn.
Dus, als je kiest voor dit product, kies je resoluut voor Belgisch Design!

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/05/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/05/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/05/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/05/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/05/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!