Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 22/01/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/laken-voor-wieg-draagmand-voor-wandelwagen-park-br-75-x-90cm-br-cottonbaby/p-863395.
COTTONBABY

Laken

75 x 90cm
wit/groen, oudgroen
voor wieg/draagmand voor wandelwagen/park

ref. G-294394
Cottonbaby Wieglaken

Met het Cottonbaby wieglaken zal je kindje comfortabel en geborgen in de wieg liggen. Het laken is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Het wieglaken is uitwasbaar in de wasmachine, en beschikt over de afmetingen van 75 x 90 cm. Kortom het stijlvolle laken voor in de wieg!
€ 21,95
inclusief BTW en taksen

Kenmerken

Geschikt voor:wieg/draagmand voor wandelwagen, park
Kleur:oudgroen
Basiskleur:wit, groen
Dessin bovenkant:all over sterrenprint
Dessin onderkant:all over sterrenprint
Materiaal:katoen
Samenstelling materiaal:100% katoen
Breedte:75 cm
Lengte:90 cm
Inclusief sloop:
Dubbelzijdig bruikbaar:
Machinewasbaar op:

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.