Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/linnenmand-laundry-bag-l-ssig/p-879421.

Linnenmand

Laundry Bag
grijs/blauw, ocean, collectie: Shark
1 stuk(s)

€ 28,99

Lijkt het wasgoed de kamer van je kleintje over te nemen? De Lässig wasmand is de perfecte oplossing. De mand beschikt over veel ruimte voor sokken, shirts en broeken en is voorzien van praktische handgrepen. Je kunt de twee grote handgrepen toeklappen, zo beschikt de mand over een grote ovale opening Wanneer je de wasmand naar de wasmachine wilt dragen, kun je de handgrepen omhoog klappen. Het mooie motief motiveerd zelfs de kleinsten, hun was in de wasmand te gooien. 


Referentie: I-301156
 
Naam:Laundry Bag
Soort:linnenmand
Collectie:Shark
Kleur:ocean
Basiskleur:grijs, blauw
Dessin:uni
Vorm:rond
Applicatie:haai
Materiaal:polyester
Afsluitbaar:
Met deksel:
Ook bruikbaar als zitje:
Met vakkenverdeling:
Met draaglus:
Aantal stuks:1 stuk(s)
Extra specificaties:- waterafstotende binnenkant
- ecofriendly geproduceerd
Afmetingen
 · Breedte:60 cm
 · Hoogte:85 cm
 · Diepte:35 cm
Voering
 · Met hoes:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!