Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/opstapje-step-stool-bumbo/p-610439.

Opstapje

Step Stool
wit/roze, pink
16,5 cm hoog

€ 14,99

Dit opstapje helpt peuters op de juiste hoogte aan de wastafel te staan. Bumbo Stepstool is voorzien van een antislip oppervlak en bodem. Dit opstapje is sterk, licht van gewicht en mobiel. De Step Stool kan belast worden tot 50 kg. Wanneer je kindje toe is aan de gewichtige stap naar het grote toilet dan is de Step Stool ideaal in combinatie met de Toilet Trainer.
Referentie: I-223551
 
Naam:Step Stool
Kleur:pink
Basiskleur:wit, roze
Dessin:uni
Materiaal:kunststof
Hoogte:16,5 cm
Maximale belasting:50 kg
Antisliplaag op de onderkant :
Antisliplaag op het staoppervlak :
Extra specificaties:- olifantenpoot

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!