Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/organiser-toy-bag-koeka/p-584217.

Organiser

Toy Bag
wit, white, collectie: Amsterdam

€ 46,99

Buidelzak Amsterdam is een multifunctioneel artikel voor zowel het opbergen van speelgoed als bijvoorbeeld van de pyjama. De wafel buidelzak kan aan de box gehangen worden waardoor het speelgoed makkelijk en handig opgeborgen kan worden. Daarnaast kan, als de kleine wat groter is, deze heel handig zijn om aan een bed te hangen en pyjama of kleertjes er in op te bergen. Leuk detail zijn de viltjes in de Koeka vorm op de zak. Een artikel dat lang mee gaat en op meerdere plekken gebruikt kan worden.
 
 Afmetingen: 60x50x20 cm.
 Samenstelling wafel: 100% katoen.
 Extra bijgeleverd: Reserve viltje en drukknoop.

 Wasadvies: Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket  en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.

Referentie: I-214633
 
Naam:Toy Bag
Geschikt voor:de kinderkamer
Collectie:Amsterdam
Kleur:white
Basiskleur:wit
Dessin:gewafeld
Breedte:50 cm
Lengte:60 cm
Materiaal:katoen
Bevestiging:lus met drukknopen
Aantal vakken:1
Extra specificaties:- sluiting met stropkoord

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 31/07/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 31/07/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 31/07/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 31/07/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 31/07/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!