Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 23/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/paraplu-zoobrella-skip-hop/p-793880.

Paraplu

Zoobrella
bruin, Collectie: Giraffe Jules

€ 14,99

Ontzettend leuke 'Zoo' paraplu

Om je kids helemaal droog te houden tijdens regenachtige dagen, rust je ze volledig uit met de 'Zoo' paraplu van Skip Hop. Of ze nu op de speelplaats ravotten, naar de bus wandelen of naar oma gaan, dankzij het leuke regenscherm zullen je kids ongetwijfeld zingen in de regen. De vrolijke diertjes uit de grote Skip Hop familie maken het weer opnieuw mooi! 

De paraplu is beschikbaar in Aap, Uil en Lieveheersbeestje. Dankzij de 3D-toetsen heeft je kleine schat leuke apenoren, uiloren of voelsprietjes. De regen was nog nooit zo leuk! 
Diameter: 72.5 cm. Hoogte: 65 cm.


Referentie: I-274045
 
Naam:Zoobrella
Collectie:Giraffe Jules
Basiskleur:bruin
Dessin:print giraf
Extra specificaties:- bruine oortjes
- blauw handvat

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Waregem

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Waregem.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/08/2018.

Webshop

Laatste stuks in voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!