Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/parklegger-75x95cm-koeka/p-932812.

Parklegger

75x95cm, collectie: Vizela, water pink/silver grey, grijs/roze, voor park

€ 94,95

Het boxkleed Vizela zorgt er niet alleen voor dat je baby heerlijk ligt maar geeft ook je park een nieuwe look.  Omdat de parklegger uit 2 verschillende kleuren bestaat kan je variĆ«ren met de kleur door het kleed om te draaien.  Ook te gebruiken als speelkleed voor in de huiskamer.  Maak het plaatje compleet met een parkbumper Vizela.

Samenstelling buitenkant: 100% katoen

Samenstelling vulling: 100% polyester

Wasadvies: Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket  en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.

Referentie: I-326743
 
Geschikt voor:park
Collectie:Vizela
Kleur:water pink, silver grey
Basiskleur:grijs, roze
Dubbelzijdig bruikbaar:
Breedte:75 cm
Lengte:95 cm
Dikte:3 cm
Machinewasbaar op:
Bovenkant
 · Materiaal:tricot, katoen
 · Dessin:uni, gebreid
Onderkant
 · Materiaal:tricot, katoen
 · Dessin:uni, gebreid

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!