Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/parklegger-80x100cm-jollein/p-747573.

Parklegger

80x100cm, collectie: Block, jade/grey, groen/grijs/wit, voor park

€ 32,95

Een boxkleed is eigenlijk onmisbaar als je gebruik maakt van een box. Zo kan jouw baby heerlijk liggen spelen en het is tevens een mooie aankleding. Door de kleur jade is hij te gebruiken voor zowel meisjes als jongens. Ideaal als je het geslacht nog niet weet. 


Referentie: I-263220
 
Geschikt voor:park
Collectie:Block
Kleur:jade, grey
Basiskleur:groen, grijs, wit
Dubbelzijdig bruikbaar:
Breedte:80 cm
Lengte:100 cm
Dikte:5 cm
Machinewasbaar op:
Bovenkant
 · Materiaal:velours
 · Dessin:blokken
Onderkant
 · Materiaal:katoen
 · Dessin:uni

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!