Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/parklegger-80x100cm-jollein/p-895188.

Parklegger

80x100cm, collectie: Sweet Bunny, sand, ecru, voor park

€ 31,95

Dit boxkleed met een hoog knuffelgehalte past goed bij ieder interieur door de neutrale kleur. Je kunt het boxkleed aan beide zijden gebruiken. Jouw baby kan er heerlijk op spelen, rollen en brabbelen. En misschien valt hij zelfs wel een keer heerlijk in slaap doordat hij zo zacht is. Tip: gebruik je boxkleed niet alleen in de box, maar ook eens als speelkleed op de grond. "Eat, sleep, play, repeat."


Referentie: I-308215
 
Geschikt voor:park
Collectie:Sweet Bunny
Kleur:sand
Basiskleur:ecru
Dubbelzijdig bruikbaar:
Breedte:80 cm
Lengte:100 cm
Dikte:5 cm
Machinewasbaar op:
Bovenkant
 · Materiaal:velours
 · Dessin:uni, gezicht konijn
Onderkant
 · Materiaal:velours
 · Dessin:uni

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 26/07/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!