Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/parklegger-smal-75x95cm-babys-only/p-933035.

Parklegger

75x95cm, collectie: Cloud, Smal, grijs, voor park

€ 76,95

Het gebreide Baby's Only boxkleed is een echte eyecatcher in de woonkamer. Deze parklegger ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook extra dik zodat je kindje heerlijk kan liggen en spelen in de box.
De hoogwaardig gebreide rand en het superzachte middenstuk van teddy, zorgen voor veel comfort. De achterzijde van het boxkleed is geheel van teddy. 

Referentie: I-326915
 
Naam:Smal
Geschikt voor:park
Collectie:Cloud
Basiskleur:grijs
Dubbelzijdig bruikbaar:
Breedte:75 cm
Lengte:95 cm
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- voering: 100% polyester
Bovenkant
 · Materiaal:100% acryl
 · Dessin:uni, luchtige breisteek
Onderkant
 · Dessin:uni

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 08/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!