Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/02/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/pomp-voor-buggy-wandelwagen-mountain-buggy-urban-jungle-terrain-urban-jungle-3-terrain-3-duet-mountain-buggy/p-76230.
Mountain Buggy
Paradisio   

Pomp
Geschikt voor buggy/wandelwagen Mountain Buggy Urban Jungle/Terrain/Urban Jungle 3/Terrain 3/Duet
zilver/zwart

ref. I-79185
Urban Jungle Pomp

Dit pompje is speciaal gemaakt voor de wielen van de Mountain buggy, omdat deze voorzien zijn van luchtbanden en moeten regelmatig opgepompt worden. De banden zijn voorzien van een autoventiel en kunnen niet met een gewone pomp opgepompt worden.
€ 10,00
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Soort:pomp
Geschikt voor buggy/wandelwagen
 · Merk:Mountain Buggy
 · Naam:Urban Jungle, Terrain, Urban Jungle 3, Terrain 3, Duet
Basiskleur:zilver, zwart
Paradisio ecolabel
 · Productie:ja, neen
 · Verpakking:ja, neen
 · Duurzaamheid:ja, neen
Officieel ecolabel
 · Productie:kringloopsymbool, GOTS, d2w, bluesign, Naturtextil IVN, FSC 100%, FSC Mix, FSC Recycled, Cradle to Cradle, VAUDE Green Shape
 · Verpakking:kringloopsymbool, Groene Punt logo, d2w, FSC 100%, FSC Mix, FSC Recycled

Ecolabels

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 24/03/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 24/03/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 24/03/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 24/03/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 24/03/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!