Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/projectielamp-cody-take-along-projector-tiny-love/p-871073.

Projectielamp

Cody take along projector, blauw, in kunststof

€ 29,90

Tinylove Cody Take Along Projector

1-3 maanden:  Clip of plaats hem waar dan ook rond het huis om uw baby te omringen met een rustige, ontspannen en vertrouwde omgeving.

3-6 maanden: Betrek Cody in uw bedtijdroutine en laat de boeiende combinatie van beweging en muziek helpen om de baby voor te bereiden voor het slapengaan.

6+ maanden:  De dierfiguurtjes in de lichtshow "zwemmen" tussen de golven, verschijnen en verdwijnen, en creëren een interessant verhaal voor uw groeiende baby.  Plaats de rustgevende projector op een babybedje of-mat of naast mama's en papa's bed en vertel de baby over de dieren die op het plafond verschijnen en geniet van quality-time met je baby.

Boeiende, draagbare leuke blauwe rustgevende vinvis projector die de baby inwikkelt met kalmerende beelden en geluiden.

- Mooi design kenmerkt de Cody Take Along Projector.  Hij laat leuke zeelichtjes zien, en toont zwemmende dieren in en uit het zicht, dit stimuleert ook de cognitieve ontwikkeling van de baby.

- Ofwel in de slaapkamer, inde speelkamer of op de vloer - dit product is opvallend aantrekkelijk en boeiend en eenvoudig te bevestigen met behulp van de universele clip.

- 30 minuten van zoet klinkende slaapliedjes of geruis van de zee met regelbaar volume vormt een aangename aanvulling op de visuele ervaring van de rustgevende projector.

- Draait 360 graden, waardoor het licht op verschillende oppervlakken kan verschijnen.

- Leeftijd: 0-18+ maanden

Het merk Tiny Love ondersteunt ouders bij een succesvolle ontwikkeling van hun kind in de eerste jaren.  

Tiny Love heeft speciaal een ontwikkelingscentrum opgericht om informatie en kennis te verzamelen over de ontwikkeling van het kind.  Deze informatie wordt vervolgens beschikbaar gesteld aan de ouders.  Het Tiny Love 7 elementen systeem is een unieke innovatieve indeling van de ontwikkeling die uw baby doorloopt en word gebruikt als een betrouwbaar systeem om ouders te ondersteunen bij de keuze voor het babyspeelgoed.  Hierbij Tiny Love speelgoed in het bijzonder.  Tiny speelgoed: speelgoed met een uitgebreide en evenwichtige oplossing om de ontwikkelingsbehoeften van het kind te stimuleren.


Referentie: I-297262
 
Naam:Cody take along projector
Basiskleur:blauw
Dessin:vinvis
Materiaal:kunststof
Met hanglus :
Oplaadbaar:
Werkt op netstroom :
Lampje inbegrepen:
Extra specificaties:- met clip of losstaand te gebruiken
Batterijen
 · Werkt op batterijen:
 · Type batterijen:AA
 · Aantal batterijen:3
 · Inclusief batterijen:
Licht
 · Met projectie :
 · Bewegende projectie:
 · Ledverlichting :
 · Verschillende kleuren :
 · Met timer :
 · Met zaklampfunctie:
Muziek
 · Met muziek :
 · Met timer :
 · MP3 aansluiting :
 · Volumeregeling:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Aalst

Beperkte voorraad bij Paradisio Aalst.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 16/08/2018.

Webshop

Beperkte voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!