Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/reinigingsmiddel-ontkalkingspatroon-vicks/p-661778.

Reinigingsmiddel

Ontkalkingspatroon
geschikt voor luchtbevochtiger Vicks Sweet Dreams Cool Mist
1 stuk(s)

€ 9,95 Sterprijs!

GEBRUIK VAN ONTKALKINGSPATROON

In gebieden waar het water eg hard is, kan er kalk worden uitgestoten dat waarneembaar is als 'wit stof'. Om dit effect te beperken is het raadzaam gebruik te maken van een ontkalkingspatroon.

WERKING:

De ontkalkingspatroon is gevuld met deioniserende korrels. De helft van de korrels heeft een positieve elektrische lading, terwijl de andere helft een negatieve lading heeft. Alle mineralen in water hebben een inherente elektrische lading (sommige positief, andere negatief). Mineralen met een positieve lading koppelen zich aan de negatieve korrels, terwijl mineralen met een negatieve lading zich koppelen aan de positieve korrels. Op die manier worden mineralen (waaronder klak) verwijderd uit het water wanneer dit door de patroon stroomt en voordat het in de luchtbevochtiger of de te bevochtigen kamer komt.

Het ontkalkingspatroon heeft een gebruiksduur van ca. 60 dagen, afhankelijk van de plaatselijke waterkwaliteit.
Referentie: I-238595
 
Naam:Ontkalkingspatroon
Soort:reinigingsmiddel
Aantal stuks:1
Extra specificaties:- geschikt voor luchtbevochtiger type VUL575
Geschikt voor
 · Merk:Vicks
 · Naam:Sweet Dreams Cool Mist
 · Universeel model:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Aalst

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Aalst.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

Webshop

Laatste stuks in voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!