Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/relax-baby-coffee-pale-pink-sand-roze-bruin-nomi-by-evomove-com/p-818113.

Relax

Baby, coffee pale pink/sand, roze/bruin, geschikt voor eetstoel Nomi by evomove.com Highchair, in kunststof/textiel

€ 129,00

In het middelpunt van de familie

Nomi Baby is ontworpen om uw baby een zacht en knus plekje aan tafel te bezorgen, in het zicht en de belangstelling van heel het gezin. De hogere positie is ideaal voor "peutertaal", spelletjes, voeding en een goed oogcontact met uw baby.

De Nomi Baby is makkelijk in huis te verplaatsen, zodat mama of papa de handen vrij hebben voor een huiselijk karweitje en toch hun schatje niet uit het oog verliezen. Hij kan traploos worden versteld, vanaf vrijwel horizontaal tot meer verticale posities, naargelang van wat uw baby op dat moment nodig heeft. De stoel is lekker veerkrachtig maar baby's hoofdje blijft altijd stabiel. De fraaie uitvoering en zachte matras van de Nomi Baby cre?ren een zeer knus nestje voor uw pasgeboren baby.

En als die baby wat sterker is geworden, kunt u kiezen voor een meer verticale zithouding. Zo wordt ook het oogcontact aan de gezinstafel beter - en als uw kleintje besluit om plotseling een dutje te doen, hebt u de stoel in een handomdraai in bijna horizontale ligpositie versteld. Gelieve op te merken dat meerdere korte rustperioden in de Nomi Baby beter voor uw baby zijn dan ??n lange periode.


Referentie: I-278908
 
Naam:Baby
Soort:relax
Kleur:coffee pale pink/sand
Basiskleur:roze, bruin
Materiaal:kunststof, textiel
Extra specificaties:- relax met afneembare hoes
- 5-punts gordel
- geschikt van 0 tot 6 maand
Geschikt voor
 · Merk:Nomi by evomove.com
 · Naam:Highchair

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 08/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 08/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 08/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 08/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 08/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!