Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/02/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/schoenen-parkschoentjes-ladybird-maat-xl-bobux/p-792890.

Parkschoentjes

boys/girls, Ladybird
zwart/rood, black/red
Collectie: Soft Sole Characters
Maat XL

ref. I-273381
Bobux soft soles zijn de eerste en originele leren slofjes met elastische sluiting die goed blijven zitten! De leren slofjes zijn gemaakt van ecologisch gelooid leer en 100% chroomvrij!

Bobux wil de natuurlijke ontwikkeling van kindervoetjes bevorderen, zodat onze kindjes hun hele leven lang gezonde voeten hebben.  Op blote voeten lopen is het allerbeste, daarom ontwikkelt Bobux innovatieve schoenen waarin dit het best benaderd wordt.  Bobux ontwerpt kinderschoenen die bij elke leeftijd de correcte anatomische vorm van groeiende kindervoetjes respecteert.  Ouders mogen gerust zijn: voetjes kunnen onbelemmerd groeien en dragen hele comfortabele schoenen!  Onze ervaren vakmensen werken bovendien enkel met materialen van de hoogste kwaliteit.
Soft Sole is voor nog niet lopertjes, baby's die voornamelijk recht zitten en kruipen.  In deze fase hebben kinderen schoentjes nodig die totale bewegingsvrijheid bieden.  Een tweede huid voor gevoelige voetjes, die bescherming, comfort en een stevige grip biedt.

Eigenschappen:
- vrolijke designs prikkelen de fantasie
- elastische sluiting zorgt ervoor dat de slofjes goed blijven zitten
- is van zacht leder voor een huidvriendelijke bescherming
- ze geven alle vrijheid voor groeiende voetjes om natuurlijk te bewegen

Bobux staat voor ecologisch verantwoord produceren om de wereld van onze kinderen gezonder en duurzamer te maken.  Onze ecologische filosofie werkt door in ons hele productieproces, van productontwikkeling en ontwerpen, tot de keuze van grondstoffen en verpakking.
Al onze leveranciers moeten aan de internationale milieuvoorschriften voldoen en garanderen dat onze grondstoffen veilig en niet giftig zijn.
Alle testen worden door onafhankelijke en erkende organisaties uitgevoerd conform internationale milieunormen.
Elke zending wordt vooraf uitvoerig getest en gecontroleerd.
Alle producten worden met de grootste zorgvuldigheid en in overeenstemming met de strengste veiligheidsvoorschriften vervaardigd.
Ergonomisch en veilig voor kinderen.

€ 31,95
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Ladybird
Collectie:Soft Sole Characters
Doelgroep:boys, girls
Specifieke doelgroep:baby
Model:parkschoentjes
Confectiemaat:XL
Ook verkrijgbaar in confectiemaat:S, M, L
Verkrijgbaar in
 · Leeftijd:21-27 maand
 · Ook verkrijgbaar in leeftijd:3-9, 9-15, 15-21 maand
Richtlijn voor de juiste schoenmaat:maat 23-25 = 21-27 maanden = XL
Kleur:black, red
Basiskleur:zwart, rood
Dessin:all over stippenprint
Sluiting:elastiek
Materiaal:leder
Extra specificaties:- in geschenkdoos

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/03/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/03/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/03/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/03/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/03/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!