Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/slaapzak-110cm-trixie/p-871535.

Slaapzak

met lengte 110cm
groen/blauw/ecru, collectie: Balloon Turquoise

€ 59,90

Leg je kindje te slapen in deze vrolijke en kleurrijke slaapzak van Trixie Baby! Deze coole slaapzak is gemaakt voor het comfort van je kleintje! De Trixie Baby trappelzak is gemaakt van hydrofiele stof, waardoor deze slaapzak perfect is om te gebruiken tijdens de warme zomer maanden. Is de temperatuur op je kindje's kamer tussen 21 en 24°C? Leg je kleine schat dan te slapen in deze mooie trappelzak. De mouwtjes van deze ultra zachte slaapzak kunnen afgeritst worden, zo kan je de temperatuur van je baby goed op peil houden. Deze coole trappelzak van Trixie Baby is verstelbaar in lengte, zo stel je de trappelzak steeds af op de lengte van je kindje!


Referentie: I-297817
 
Collectie:Balloon Turquoise
Leeftijd :24 maanden
Basiskleur:groen, blauw, ecru
Dessin:all over ballon print
Lengte :110 cm
Verstelbaar in lengte:
Geschikt voor kindjes met een lengte van :80-95 cm
Model:klassiek model
Sluiting:ritssluiting
Met mouwen:
Afneembare mouwen:
Ingewerkte antikrabwantjes :
Materiaal:tetra
Samenstelling materiaal:100% organisch katoen
Geschikt voor een kamertemperatuur van:> 24 °C
4-seizoenen:
Bruikbaar in autostoel/relax :
Machinewasbaar op:
Keurmerk(en)
 · Ik koop Belgisch:
Paradisio ecolabel
 · Productie:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.
Via het 'Ik koop Belgisch’ label ontdekken jullie welke merken van bij ons zijn.
Dit label werd in het leven geroepen door het Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om mode- en designmerken van eigen bodem in de verf te zetten. En daar mogen we terecht trots op zijn.
Dus, als je kiest voor dit product, kies je resoluut voor Belgisch Design!

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!