Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/slaapzak-50cm-nomade-noukies/p-929042.

Slaapzak

met lengte 50cm, Nomade
blauw, bleu cocon, collectie: Mix & Match

€ 39,90

Om veiligheidsredenen is het aanbevolen om geen dekens, lakens of donsdekens te gebruiken voor de leeftijd van achttien maanden. Een slaapzak is ideaal omdat baby zich niet kan blootwoelen. De slaapzak van Noukie's heeft geen mouwen om een goede doorstroming van de lichaamswarmte te garanderen.  Tevens zijn er extra drukknopjes in de arm opening zodat je baby niet naar binnen kan glijden.   Er is bovendien een ritssluiting van onder tot boven om te vermijden dat uw kleintje zijn eigen slaapzak uittrekt.  De Nomade slaapzak is speciaal ontworpen om de baby overal te kunnen meenemen, op een comfortabele manier en zonder hem wakker te maken. Ideaal voor onderweg dankzij de openingen voor de maxi cosi of wandelwagen.

Om de creativiteit en de verbeelding de vrije loop de laten, lanceert Noukie's het concept Mix & Match. Zo worden eindeloze combinaties mogelijk tussen de neutrale thema's (The Sublime Collection, Poudre d'étoiles, ...), de kleurrijke thema's (met uw favoriete personages) en ook tussen slaapzakken, knuffels en andere bij elkaar horende accessoires. De Mix & Match bestaat uit decoratieve elementen, accessoires en knuffels die in zowel zachte als trendy kleuren aangeboden worden.Referentie: I-324284
 
Naam:Nomade
Collectie:Mix & Match
Leeftijd :0 maanden
Kleur:bleu cocon
Basiskleur:blauw
Dessin:all over reliëf sterprint
Applicatie:flapje in de vorm van hoofdje beer
Lengte :50 cm
Verstelbaar in lengte:
Geschikt voor kindjes met een lengte van :45-55 cm
Model:klassiek model
Sluiting:ritssluiting, drukknopensluiting
Met mouwen:
Materiaal:jersey
Samenstelling materiaal:65% katoen, 35% polyester
TOG waarde :1.1
Geschikt voor een kamertemperatuur van:> 21 °C
4-seizoenen:
Bruikbaar in autostoel/relax :
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- drukknopjes in de arm opening om deze te kunnen verkleinen
Keurmerk(en)
 · Ik koop Belgisch:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 12/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 12/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 12/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 12/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 12/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.

Via het 'Ik koop Belgisch’ label ontdekken jullie welke merken van bij ons zijn.
Dit label werd in het leven geroepen door het Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om mode- en designmerken van eigen bodem in de verf te zetten. En daar mogen we terecht trots op zijn.
Dus, als je kiest voor dit product, kies je resoluut voor Belgisch Design!

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!