Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 22/02/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/slaapzak-50cm-nomade-noukies/p-929042.

Slaapzak

50cm, Nomade
blauw, blue cocon, collectie: Mix & Match

ref. I-324284
Om veiligheidsredenen is het aanbevolen om geen dekens, lakens of donsdekens te gebruiken voor de leeftijd van achttien maanden. Een slaapzak is ideaal omdat baby zich niet kan blootwoelen. De slaapzak van Noukie's heeft geen mouwen om een goede doorstroming van de lichaamswarmte te garanderen.  Tevens zijn er extra drukknopjes in de arm opening zodat je baby niet naar binnen kan glijden.   Er is bovendien een ritssluiting van onder tot boven om te vermijden dat uw kleintje zijn eigen slaapzak uittrekt.  De Nomade slaapzak is speciaal ontworpen om de baby overal te kunnen meenemen, op een comfortabele manier en zonder hem wakker te maken. Ideaal voor onderweg dankzij de openingen voor de maxi cosi of wandelwagen.

Om de creativiteit en de verbeelding de vrije loop de laten, lanceert Noukie's het concept Mix & Match. Zo worden eindeloze combinaties mogelijk tussen de neutrale thema's (The Sublime Collection, Poudre d'?toiles, ...), de kleurrijke thema's (met uw favoriete personages) en ook tussen slaapzakken, knuffels en andere bij elkaar horende accessoires. De Mix & Match bestaat uit decoratieve elementen, accessoires en knuffels die in zowel zachte als trendy kleuren aangeboden worden.€ 39,90
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Nomade
Collectie:Mix & Match
Leeftijdscategorie
 · Vanaf :0 maand
 · Tot :3 maand
Kleur:blue cocon
Basiskleur:blauw
Dessin:all over reli
Applicatie:flapje in de vorm van hoofdje beer
Lengte:50 cm
Verstelbaar in lengte:
Geschikt voor kindjes met een lengte van :45-65 cm
Richtlijn voor de juiste slaapzak :baby 45-65 cm of 0-4 maanden
Model:klassiek model
Sluiting:ritssluiting, drukknopensluiting
Met mouwen:
Materiaal:jersey
Samenstelling materiaal:65% katoen, 35% polyester
TOG waarde :1.1
Richtlijn voor de juiste TOG waarde:0,6 tot 1,9 TOG = zomer
Seizoen:zomer
Bruikbaar in autostoel/relax :
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- drukknopjes in de arm opening om deze te kunnen verkleinen
Keurmerk(en)
 · Ik koop Belgisch:

Ik koop Belgisch

Via het 'Ik koop Belgisch’ label ontdekken jullie welke merken van bij ons zijn.
Dit label werd in het leven geroepen door het Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om mode- en designmerken van eigen bodem in de verf te zetten. En daar mogen we terecht trots op zijn.
Dus, als je kiest voor dit product, kies je resoluut voor Belgisch Design!

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/03/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/03/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/03/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/03/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/03/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!