Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 24/03/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/slaapzak-90cm-br-mundo-melocoton/p-753944.

Slaapzak

90cm
rood

ref. I-265284

Mundo Melocoton

De naam alleen al klinkt vrolijk in de oren!  En het is precies dat gevoel wat we reeds vier jaar in onze kleurrijke collectie naar voor willen brengen: een comfortabele en speelvriendelijke leefwereld voor baby's en hun grote broers en zussen.  Het zal je dan ook niet verbazen dat je ons levenslustige Belgische lifestylelabel ondertussen op zowat elke geboortelijst kan terugvinden.

Home Textile

De knuffelzachte stoffen, frisse prints en heldere kleuren van mundo melocoton herken je meteen.

Tetra

Tetra vind je bij elke familie met kleine kinderen: als spuugdoekje, knuffeldoek, handdoek of zelfs als herbruikbare luier.  Het leek ons een ideale aanvulling om deze ademende stof in onze collectie te verwerken.  Naast de onmisbare tetradoeken (in groot en klein formaat), badcapes en washandjes omvat deze tetralijn ook lakens, dekbedovertrekjes en hoeslakens.  Stuk voor stuk onontbeerlijke items in je babyuitzet.

Tetra is een licht geweven, ademende katoen die de Egyptenaren, Romeinen en Grieken al gebruikten voor het verzorgen van hun pasgeboren baby's.  Dit materiaal heeft de eigenschap de babyhuid te laten ademen, waardoor je baby niet oververhit zal raken en veiliger kan slapen, terwijl het toch warm houdt.

€ 39,95
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

Kenmerken

Leeftijdscategorie
 · Vanaf :6 maand
 · Tot :24 maand
Basiskleur:rood
Dessin:uni
Lengte:90 cm
Geschikt voor kindjes met een lengte van:70-90 cm
Model:klassiek model
Sluiting:ritssluiting
Mouwen
 · Zonder mouwen:
Materiaal:tetra
Samenstelling materiaal:100% katoen
Seizoen:zomer
Machinewasbaar op:
Keurmerk(en)
 · Ik koop Belgisch:

Ik koop Belgisch

Via het 'Ik koop Belgisch’ label ontdekken jullie welke merken van bij ons zijn.
Dit label werd in het leven geroepen door het Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om mode- en designmerken van eigen bodem in de verf te zetten. En daar mogen we terecht trots op zijn.
Dus, als je kiest voor dit product, kies je resoluut voor Belgisch Design!

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/04/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/04/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/04/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/04/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 20/04/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.