Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/slabbetje-filibabba/p-837587.

Slabbetje
grijs/ecru

warm grey, collectie: Indian
1 stuk(s)

€ 14,25

Leuk slabbetje van het Deense merk Filibabba voor baby's van 0 tot 3 jaar. 100% biologisch katoen gecoat, maakt het waterdicht en makkelijk schoon te vegen.
Zacht materiaal aan de achterkant en een opvangzakje om restjes te verzamelen.Referentie: I-288665
 
Collectie:Indian
Kleur:warm grey
Basiskleur:grijs, ecru
Dessin:all over pluimenmotief
Sluiting:velcro
Breedte:25 cm
Lengte:35 cm
Materiaal:organisch katoen
Samenstelling materiaal:100% organisch katoen
Aantal lagen:2
Waterdicht:
Met mouwen:
Met kruimelvanger:
Aantal stuks:1 stuk(s)
Officieel ecolabel
 · Productie:GOTS

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 29/07/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 29/07/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 29/07/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 29/07/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 29/07/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.

GOTS is een label voor biologisch textiel. De vezels van het textiel moeten (voor minstens 70%) afkomstig zijn uit biologische landbouw, bepaalde toxische stoffen (biociden, zware metalen) mogen niet gebruikt worden en ook GGO's zijn niet toegelaten. Daarnaast garandeert het label dat het textiel geen schadelijk residu's bevat. De textielfabrieken moeten zuinig omspringen met water en energie, terwijl de arbeiders beschermd worden door de regels van de ILO/ Internationale Arbeidsorganisatie (geen kinderarbeid, leefbaar loon...)
Meer info: http://www.global-standard.org/

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!