Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/spuugdoekje-bavaglino-triangolino-bamboom/p-837611.

Spuugdoekje

Bavaglino Triangolino
wit/groen, green white, collectie: New Vintage
1 stuk(s)

€ 8,45

BAMBOOM, NATUURLIJK HET BESTE VOOR BABY'S

BAMBOOM, WAT EN WAAROM ...

Niets is bijzonderder en kostbaarder dan onze kindje.

We willen ons hem zoveel mogelijk beschermen in deze snelle, moderne wereld en hem grootbrengen op een zo gezond en natuurlijk mogelijke manier. We willen het beste voor hem nù en in zijn toekomst. Dit alles zonder consessies te hoeven doen aan ons gemak en onze moderne lifestyle.  

WAAROM NIET ÀL DEZE WENSEN IN 1 PRODUCT

BAMBOOM  is een hip en trendy lijn babyproducten, volledig gemaakt van Biologische Bamboe, waarbij maximale bescherming en comfort centraal staan. 

TOT IN DE KLEINSTE DETAILS, ZET BAMBOOM DE PUNTJES OP DE I

VAN DE GRONDSTOF ....

Bamboom werkt uitsluitend met gecertificeerde materialen (Oekotex / GOTS / ECOCERT) die zijn onderworpen aan strenge en continue kwaliteits controles.

DE ONTWIKKELING EN PRODUCTIE ....

De producten zijn 100% ontworpen en vervaardigd in Italië, met suggesties, tests en controles van Nederlandse bodem.

TOT HAAR VERPAKKING ....

De elegante textiele verpakking, die tevens zoveel mogelijk het gebruik van kunststof vermijdt, maakt van ieder Bamboom-product een luxe kado-artikel!

Zo is ieder product een eigentijdse mix van natuur, comfort en veiligheid waarin mode & lifestyle centraal staan.

BAMBOE, wist je dat...

WAAROM BAMBOE?

BAMBOE heeft talrijke voordelen die direct op ons van toepassing zijn. Daarnaast is Bamboo een zeer positieve grondstof op vele andere gebieden; het vermindert ontbossing en absorbeert de toename van de CO2-uitstoot die een bedreiging vormen voor de biodiversiteit van de aarde en de lucht die we inademen ....

WIST U DAT BAMBOE..

.... Bamboe gras is een van de de snelst groeiende  planeten ter wereld

.... Sommige soorten bamboe groeien 80CM per dag

.... Er zijn meer dan 1500 soorten bamboe

.... Bamboe geeft 35% meer zuurstof dan andere planten van dezelfde grootte

.... Bamboe is 100% biologisch afbreekbaar

.... Bamboe heeft een natuurlijke anti-statische elektriciteit functie

.... Bamboe kan tot 12 ton (CO2) per hectare opnemen.

.... Bamboe groeit zonder toevoeging van pesticiden en kunstmest.


  Referentie: I-288790
   
  Naam:Bavaglino Triangolino
  Collectie:New Vintage
  Kleur:green white
  Basiskleur:wit, groen
  Dessin:uni, ajour
  Sluiting:drukknopen
  Breedte:32 cm
  Lengte:17 cm
  Vorm:driehoek
  Materiaal:tricot
  Samenstelling materiaal:50% bamboe, 50% katoen
  Aantal lagen:2
  Waterdicht:
  Machinewasbaar op:
  Aantal stuks:1 stuk(s)
  Officieel ecolabel
   · Productie:GOTS
  Paradisio ecolabel
   · Productie:
   · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.
   · Verpakking:
   · Duurzaamheid:

  Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

  Sint-Niklaas

  Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

  Aalst

  Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

  Waregem

  Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

  Gent

  Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

  Zonhoven

  Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 07/08/2018.

  Webshop

  Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.

  GOTS is een label voor biologisch textiel. De vezels van het textiel moeten (voor minstens 70%) afkomstig zijn uit biologische landbouw, bepaalde toxische stoffen (biociden, zware metalen) mogen niet gebruikt worden en ook GGO's zijn niet toegelaten. Daarnaast garandeert het label dat het textiel geen schadelijk residu's bevat. De textielfabrieken moeten zuinig omspringen met water en energie, terwijl de arbeiders beschermd worden door de regels van de ILO/ Internationale Arbeidsorganisatie (geen kinderarbeid, leefbaar loon...)
  Meer info: http://www.global-standard.org/
  Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

  Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.

  Opmerking, vraag of mening?

  Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
  Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!