Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 22/02/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/stoelkussen-jollein/p-873039.

Stoelkussen
wit/blauw

navy, collectie: Little Star

ref. I-298768
Lekker knoeien en spelen met het eten. De droom van elke baby. Nu hoef jij je ook geen zorgen meer te maken dat je daarna uren aan het poetsen bent. Deze toffe stoelverkleiner met sterren is heel makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Je kunt jouw baby fijn aan tafel schuiven vanaf het moment dat hij kan zitten, zelfs als de stoel nog iets te groot is. Door dit kussen te gebruiken, wordt het zitgedeelte verkleint. Hij is uitgevoerd in stoere navy kleur.


€ 19,95
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Soort:stoelkussen
Geschikt voor
 · Universeel model:
Collectie:Little Star
Kleur:navy
Basiskleur:wit, blauw
Dessin:all over sterrenprint
Materiaal:gecoat polyester
Dubbelzijdig bruikbaar:
Onderhoud:afspoelen onder stromend water
Met gordelopeningen:
Extra specificaties:- H32cm
- D28cm
- B28cm

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/03/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!