Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/veiligheidsspiegel-nouky-verjaardag-noukies/p-928245.

Veiligheidsspiegel

Nouky Verjaardag
grijs/blauw, collectie: Play to Grow
Geschikt voor in de wagen en in het park

€ 29,90

Vandaag is een grote dag, want Nouky is jarig!  Daarom heeft het schattige beertje een feestje voorbereid en wacht hij enkel nog op zijn vriendjes Lola en Paco om te vieren.  En DING DONG, de bel gaat: het is Lola, die voor de gelegenheid haar mooiste jurk heeft aangetrokken.  Maar wat raar, Lola is niet samen met Paco. En DING DONG, de bel gaat opnieuw.  Nouky weet het zeker: nu staat Paco voor de deur!  Maar nee, het is een enorm groot cadeau.  Nouky is nieuwsgierig: wat kan er nou zo groot en zo zwaar zijn?  Is het soms een verassing van die deugniet Paco?

Onze vriend Nouky helpt jouw baby te kijken vanuit alle hoeken vanuit zijn park of in de auto.  Je baby wordt moeiteloos vermaakt met de leuke actitivties en de boeiende reflecties van zichzelf terwijl jij een oogje in het zeil kunt houden in één oogopslag.  Door de velcro lus maak je hem makkelijk en snel vast.  Ben jij ook onderweg naar Nouky zijn verjaardagfeest?
Referentie: I-323567
 
Naam:Nouky Verjaardag
Geschikt voor:in de wagen en in het park
Collectie:Play to Grow
Basiskleur:grijs, blauw
Figuur:beer
Materiaal :velours
Onbreekbaar:
Extra specificaties:- met activities
Bevestiging
 · Hoe:velcro
 · In de wagen:aan hoofdsteun van autozetel tegenover de autostoel
Gebruiksmogelijkheden
 · Observatiespiegel :
 · Speel element :

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!