Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/07/2019.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/verzorgingstas-grey-jollein/p-895936.

Verzorgingstas


grijs, grey
inclusief luiermat

Referentie: I-308615
 
€ 29,95

Deze gave luiertas ziet er niet uit als een standaard verzorgingstas. Toch heeft hij van binnen wel alle handige vakken, een flessenhouder en een luiermat. Door het gevilte materiaal geeft hij een zachte look. "Take me anywhere."Referentie: I-308615
 
Kleur:grey
Basiskleur:grijs
Dessin:uni, logo jollein
Materiaal:vilt
Met fopspeenhouder:
Met GSM houder:
Met waterproof tasje vr natte/vuile was:
Met handvat(ten):
Uitbreidbaar :
Isothermische flessenhouder
 · Inclusief:
Luiermat
 · Inclusief :
Schouderriem
 · Inclusief:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 27/07/2019.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 27/07/2019.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 27/07/2019.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 27/07/2019.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 27/07/2019.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!