Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 20/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/voetbasis-voor-autostoel-baby-safe-i-size-base-flex-britax-r-mer/p-879965.

Voetbasis voor autostoel

Baby-Safe i-Size Base Flex
geschikt voor groep 0+ Britax Römer Baby-Safe i-Size
met ISOFIX

€ 199,00 Sterprijs!
Dit artikel is niet te koop via onze webwinkel. Contacteer een van onze winkels voor meer info of bestellingen.

BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE

DE MEEST ERGONOMISCHE EN TOCH VEILIGE POSITIE VOOR JOUW KLEINTJE

De hoek van de zitting verschilt van auto tot auto. In auto's met schuin aflopende zittingen kun je de hoek van de base verstellen tot deze vlakker is met de BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE. Dit is de meest ergonomische positie voor jouw baby tijdens het reizen.

VERSTELBAAR IN DE MEEST COMFORTABELE, MAAR TOCH VEILIGE STAND VOOR JOUW BABY

In auto's met schuin aflopende zittingen kan het hoofd van een baby in een auto-babystoeltje naar voren kantelen. Met de BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE kun je de hoek van de base aanpassen zodat jouw baby in een ergonomische, vlakkere positie ligt die comfortabel en veilig is. De base is eenvoudig verstelbaar in 4 verschillende standen voor het comfort van jouw baby en is voorzien van een handige indicator die aangeeft wanneer de hoek te vlak is.

KENMERKEN:

VERSTELBARE HOEK

In auto's met schuine zittingen bestaat de kans dat het hoofd van jouw baby naar voren kantelt in een auto-babystoeltje. Met onze FLEX BASE kun je de hoek van het baby-autostoeltje eenvoudig aanpassen voor een vlakkere, meer ergonomische maar toch veilige stand voor jouw kind tijdens het reizen in de auto.

IN HOOGTE VERSTELBARE STEUNPOOT

De steunpoot geeft het baby-autostoeltje extra stabiliteit via de vloer van het voertuig. Het beperkt de kantel- en rotatiebeweging en vermindert de voorwaartse krachten die tijdens een botsing op het kind worden uitgeoefend en beschermt zo jouw kind. De steunpoot is in hoogte verstelbaar tot de hoogte die het meest geschikt is voor de veiligste installatie in jouw auto. De eenvoudig te lezen indicator geeft aan wanneer de steunpoot stevig op de vloer van het voertuig is gepositioneerd.

DRAAGHENDELS

Met de geïntegreerde hendels aan de zij- en voorkant van de base kun je de base gemakkelijk dragen en meenemen.

EENVOUDIGE OPSLAG

We weten dat ouders van jonge kinderen veel babyspullen hebben op te bergen. Bij het ontwerpen van de base van het baby-autostoeltje hebben we dan ook gelet op eenvoudige opslag. De steunpoot vouwt omhoog, zodat de base eenvoudig in de kofferbak van de auto of in huis kan worden weggeborgen.

Referentie: I-301419
 
Met afsteunpoot :
Met veiligheidsbeugel :
Bevestiging van autostoel op voetbasis
 · Klikbevestiging :
 · Met autogordel :
Bevestiging van de voetbasis in de wagen
 · Met ISOFIX :
 · Met gordel :
Geschikt voor autostoel
 · Soort:groep 0+
 · Merk:Britax Römer
 · Naam:Baby-Safe i-Size
Geschikt vr buggy/wandelwagen/autostoel
 · Merk:Britax Römer
 · Naam:Baby-Safe i-Size

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 05/09/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 05/09/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 05/09/2018.

Gent

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 05/09/2018.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!