Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/04/2019.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/voetenzak-voor-autostoel-groep-0-elodie-details/p-980347.

Voetenzak
blauw/bruin

Collectie: Everest Feathers - Valleys of Himalaya
geschikt voor autostoel groep 0+

Referentie: I-343954
 
€ 109,90

Deze voetenzakken voor autostoeltjes 0+ zijn nieuw in ons assortiment! En ze vormen dé perfecte compagnon voor de winteravonturen van je kleine schat.
Ideaal voor snelle wissels tussen autostoeltje en kinderwagen, want je kan dit geweldige item aanpassen van gewone voetenzak naar autostoel-nestje, dankzij de dubbele ritsen. 

Kenmerken:
  • Dubbele rits op de borst
  • Mogelijkheid de mouwen te sluiten door een stukje om te plooien
  • Wassen en drogen in de machine

Referentie: I-343954
 
Collectie:Everest Feathers - Valleys of Himalaya
Model:klassiek model
Basiskleur:blauw, bruin
Dessin:all over veren motief
Vulling:imitatie dons
Met gordelopeningen :
Met kap :
Soort kap:voorgevormd
4-seizoenen :
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- klassiek model omvormbaar tot afzonderlijke beentjes
- zijn afgewerkt met een afneembare kraag van imitatie bont
Buitenstof
 · Materiaal:nylon
 · Samenstelling materiaal:100% nylon
 · Water- en vuilwerend :
Geschikt voor
 · Soort:autostoel groep 0+
 · Universeel model:
Leeftijdscategorie
 · Vanaf :0 maand
 · Tot :6 maand
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product draagt het Bionic Finish Eco-label. Dit label staat garant voor kwaliteitsvol, comfortabel textiel dat zorg draagt voor de natuur. De water- en olie-afstotende coating van deze voetzak is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam omdat het de schadelijk stof fluocarbon niet bevat. Daarnaast zijn artikelen met het Bionic Finish Eco-label winddicht, ademend en stevig gevoerd. Textiel met dit label is modern én milieuvriendelijk, de perfecte combinatie!
Voering
 · Materiaal:katoen
 · Samenstelling materiaal:100% katoen

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Gent

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Webshop

Laatste stuks in voorraad bij de Paradisio webshop.

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product draagt het Bionic Finish Eco-label. Dit label staat garant voor kwaliteitsvol, comfortabel textiel dat zorg draagt voor de natuur. De water- en olie-afstotende coating van deze voetzak is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam omdat het de schadelijk stof fluocarbon niet bevat. Daarnaast zijn artikelen met het Bionic Finish Eco-label winddicht, ademend en stevig gevoerd. Textiel met dit label is modern én milieuvriendelijk, de perfecte combinatie!

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!