Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 27/02/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/voorwiel-terrein-wielen-br-voor-buggy-wandelwagen-bugaboo-cameleon-3-br-bugaboo/p-573438.
Bugaboo

Voorwiel

Terrein wielen
geschikt voor Bugaboo Cameleon 3

ref. I-210126

Deze grote rubberen wielen, voorheen bekend als de sneeuwwielen, zijn speciaal ontworpen voor ruig terrein zoals bijvoorbeeld steile paden en barre omstandigheden zoals met sneeuw bepakte straten. Vervang gemakkelijk de zwenkwielen met de ruig terrein wielen voor extra grip en een soepele rit op ruige ondergrond zoals op keien of gladde wegen. Ook ideaal voor op het strand en in het park.

€ 69,95
inclusief BTW en taksen

Kenmerken

Naam:Terrein wielen
Soort:voorwiel
Geschikt voor buggy/wandelwagen
 · Merk:Bugaboo
 · Naam:Cameleon 3
 · Universeel model:
Basiskleur:zwart
Te groeperen met
 · Merk:Bugaboo
 · Naam:Cameleon 3
Extra specificaties:- set van 2 voorwielen

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/04/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/04/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/04/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/04/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 09/04/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.