Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/09/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/voorwiel-terrein-wielen-br-voor-buggy-wandelwagen-bugaboo-cameleon-3-br-bugaboo/p-573438.

Voorwiel

Terrein wielen
Geschikt voor buggy/wandelwagen Bugaboo Cameleon 3
zwart

ref. I-210126

Deze grote rubberen wielen, voorheen bekend als de sneeuwwielen, zijn speciaal ontworpen voor ruig terrein zoals bijvoorbeeld steile paden en barre omstandigheden zoals met sneeuw bepakte straten. Vervang gemakkelijk de zwenkwielen met de ruig terrein wielen voor extra grip en een soepele rit op ruige ondergrond zoals op keien of gladde wegen. Ook ideaal voor op het strand en in het park.

€ 69,95
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Terrein wielen
Soort:voorwiel
Geschikt voor buggy/wandelwagen
 · Merk:Bugaboo
 · Naam:Cameleon 3
 · Universeel model:
Basiskleur:zwart
Extra specificaties:- set van 2 voorwielen

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/11/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/11/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/11/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/11/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/11/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!