Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 22/01/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/waskussen-br-collectie-contour-done-by-deer/p-728998.
DONE BY DEER

Waskussen

collectie: Contour, powder, roze, 50 cm x 65 cm, met hoes

ref. I-257871
Prachtig waskussen van Done by deer met grappige dieren in de hoofdrol. Vermaak je met de dieren terwijl je papa of mama je lekker verschonen en vertroetelen. Aan de kopse kant boven en onder een mooi retro printje.

De hoes is van 100% (acryl) gelamineerd katoen en is dus heel praktisch afneembaar met een (vochtig) doekje. Wel zo makkelijk als je tijdens het verschonen je wéér eens laat verrassen door je baby. Ze zijn snel hoor!

De hoes is verwijderbaar (d.m.v. ritssluiting). Het waskussen voelt niet koud aan voor de baby of dreumes. 

Een mooi groot en stevig aankleedkussen. Prachtig voor op je commode!
€ 49,95
inclusief BTW en taksen

Kenmerken

Collectie:Contour
Kleur:powder
Basiskleur:roze
Dessin:all over safari dierenprint, all over motiefprint
Kussen
 · Materiaal:PVC
Hoes
 · Met hoes:
 · Afneembaar:
 · Materiaal:katoen
Breedte:50 cm
Lengte:65 cm

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 25/02/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.