Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/wc-verkleiner-dot-trainer-dotbaby/p-473790.

Wc-verkleiner

Dot.trainer
wit/rood

€ 19,90

 

De dot.trainer is een toilettrainer die past op elk standaartooilet. Dat is 98% van alle toiletten om precies te zijn. De dot.trainer verkleint de toiletopening, laat het toilet meer lijken op een potje en heeft een antisliprand die ervoor zorgt dat hij niet wiebelt. Zo worden die eerste keren op 'het grote toilet' voor je kleine oogappel een pak minder eng.

Referentie: I-181035
 
Naam:Dot.trainer
Basiskleur:wit, rood
Dessin:uni
Met handvat(ten):
Extra specificaties:- hoogwaardig krasbestendig materiaal
Bevestiging
 · Waar:op de bril
 · Met spanwiel :
 · Antisliplaag op de onderkant :

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 04/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!