Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 17/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/wikkeldeken-koeka/p-932809.

Wikkeldeken

collectie: Vizela, soft blue, blauw, met gordeluitsparing

€ 65,95

De Wikkelcape Vizela sla je eenvoudig om je kindje heen.  Hiermee houdt je je kindje heerlijk warm zodra je hem/haar uit bad haalt.  De badcape is gemaakt van mooi breisel dat zacht en comfortabel aanvoelt en is gevoerd met tricot badstof.  Verder is de badcape uitgerust met een capuchon, zodat het hoofdje van je kindje ook op temperatuur blijft.

Met deze omslagdoek kan je de baby heerlijk inwikkelen als je naar buiten gaat.  Je kunt de baby ook met de wikkelcape in het park of in de relax leggen.  De speciale opening in het midden van de cape is gemaakt om veiligheidsgordels door heen te doen.

Samenstelling knitwear: 100% katoen
Samenstelling tricot badstof: 80% katoen, 20% polyester


Wasadvies: wasmachine; volg de instructies op het wasetiket. Gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Kies voor handmatig drogen en niet voor een droogtrommel.  


Referentie: I-326739
 
Collectie:Vizela
Kleur:soft blue
Basiskleur:blauw
Samenstelling materiaal:100% katoen
Dubbelzijdig bruikbaar:
Breedte:74 cm
Lengte:74 cm
Met gordelopeningen:
Sluiting:zonder sluiting
Met kap:
Soort kap:voorgevormd
Binnenkant
 · Dessin:uni
 · Materiaal:tricot badstof
Buitenkant
 · Dessin:uni, gebreid
 · Materiaal:tricot
Kan gebruikt worden
 · als deken :
 · als voetenzak :
 · als badcape :
 · om in te bakeren :
 · als wikkeldeken:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 30/07/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 30/07/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 30/07/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 30/07/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 30/07/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!