Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 20/02/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/zonnebril-diabola-van-0-maand-tot-18-maand-ki-et-la/p-667883.
Ki ET LA


Paradisio Groene punt logo 

Zonnebril

Diabola, pink, roze, van 0 maand tot 18 maand

ref. I-242036
Diabola, So Famous!

De ster van de Ki ET LA modellen blijft de DIABOLA zonnebril.

Deze omkeerbare bril is aangepast aan de morfologie en in het bijzonder aan de ontwikkeling van de neusrug van baby's.  Kortom betekent dit dat de DIABOLA bril op de neus van de kleintjes blijft van 0 tot 9 maanden en na een pirouette (omdraai), de bril blijft zitten van 9 tot 18 maanden.  Ouders kunnen zo genieten van dit ingenieuze accessoire die de levensduur van uw product verdubbelt.

Alle KI ET LA zonnebrillen beschikken over:

Een flexibel montuur uit ??n stuk voor de complete veiligheid.  Gedaan met gevaarlijke kleine onderdelen!

De zigzag-technologie (ge?nspireerd door de flexibiliteit van een rietje) maakt de Ki ET LA monturen perfect onbreekbaar.  Geen gevaar voor de kinderen.

De glazen bieden een maximale bescherming van categorie 4, 100% anti-UV A, B en C, en beschikken over een lichtfilter tegen blauw licht.

Een optimaal comfort door een zacht montuur dat geen druk uitoefent op de slapen of op de orden.

Het merk produceert zonnebrillen die volledig recycleerbaar zijn (met uitzondering van de glazen).  Dit geldt ook voor de verpakkingen en de displays.
€ 24,95
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Diabola
Leeftijd
 · Vanaf :0 maand
 · Tot :18 maand
Kleur:pink
Basiskleur:roze
Dessin:uni
100% UV bestendig :
UV 400 :
Zonnefilter met klasse:4
Onbreekbare glazen:
Flexibele montuur:
Hypoallergeen:
Shockproof:
Met benen:
Met verstelbare band :
In etui:
Voldoet aan EU richtlijn 89/686/EEG :
Extra specificaties:- omkeerbaar met grote en kleine neusopening
- blue Blocker
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit recycleerbare materialen en wordt geleverd in een mooi opbergzakje van 100% biologisch katoen.
 · Verpakking:
Officieel ecolabel
 · Verpakking:Groene Punt logo

Video's

Ecolabels

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product is deels of volledig vervaardigd uit recycleerbare materialen en wordt geleverd in een mooi opbergzakje van 100% biologisch katoen.
U vindt het Groene Punt-logo op veel verpakkingen van producten die u dagelijks gebruikt. Het logo heeft een unieke en duidelijke betekenis. Het geeft aan dat de onderneming die het verpakte product op de markt brengt een financiƫle bijdrage levert aan de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijke verpakkingen.
Meer info: https://www.fostplus.be/sorting_and_recycling/Pages/The_Green_Dot.aspx

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/03/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/03/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/03/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/03/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 18/03/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!