Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 16/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/zonnebril-diabola-van-0-maand-tot-18-maand-ki-et-la/p-667883.

Zonnebril

Diabola, pink, roze, van 0 maand tot 18 maand

€ 24,95

Diabola, So Famous!

De ster van de Ki ET LA modellen blijft de DIABOLA zonnebril.

Deze omkeerbare bril is aangepast aan de morfologie en in het bijzonder aan de ontwikkeling van de neusrug van baby's.  Kortom betekent dit dat de DIABOLA bril op de neus van de kleintjes blijft van 0 tot 9 maanden en na een pirouette (omdraai), de bril blijft zitten van 9 tot 18 maanden.  Ouders kunnen zo genieten van dit ingenieuze accessoire die de levensduur van uw product verdubbelt.

Alle KI ET LA zonnebrillen beschikken over:

Een flexibel montuur uit één stuk voor de complete veiligheid.  Gedaan met gevaarlijke kleine onderdelen!

De zigzag-technologie (geïnspireerd door de flexibiliteit van een rietje) maakt de Ki ET LA monturen perfect onbreekbaar.  Geen gevaar voor de kinderen.

De glazen bieden een maximale bescherming van categorie 4, 100% anti-UV A, B en C, en beschikken over een lichtfilter tegen blauw licht.

Een optimaal comfort door een zacht montuur dat geen druk uitoefent op de slapen of op de orden.

Het merk produceert zonnebrillen die volledig recycleerbaar zijn (met uitzondering van de glazen).  Dit geldt ook voor de verpakkingen en de displays.
Referentie: I-242036
 
Naam:Diabola
Kleur:pink
Basiskleur:roze
Dessin:uni
100% UV bestendig :
UV 400 :
Zonnefilter met klasse:4
Onbreekbare glazen:
Flexibele montuur:
Hypoallergeen:
Shockproof:
Met benen:
Met verstelbare band :
In etui:
Voldoet aan EU richtlijn 89/686/EEG :
Extra specificaties:- omkeerbaar met grote en kleine neusopening
- blue Blocker
Leeftijd
 · Vanaf :0 maand
 · Tot :18 maand
Officieel ecolabel
 · Verpakking:Groene Punt logo
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit recycleerbare materialen en wordt geleverd in een mooi opbergzakje van 100% biologisch katoen.
 · Verpakking:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 11/08/2018.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 11/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 11/08/2018.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 11/08/2018.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 11/08/2018.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.

U vindt het Groene Punt-logo op veel verpakkingen van producten die u dagelijks gebruikt. Het logo heeft een unieke en duidelijke betekenis. Het geeft aan dat de onderneming die het verpakte product op de markt brengt een financiële bijdrage levert aan de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijke verpakkingen.
Meer info: https://www.fostplus.be/sorting_and_recycling/Pages/The_Green_Dot.aspx
Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product is deels of volledig vervaardigd uit recycleerbare materialen en wordt geleverd in een mooi opbergzakje van 100% biologisch katoen.

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!